Η ΔΕΛΤΑ τιμήθηκε με το βραβείο «Creative Greece Award 2018» για τις εξαγωγές της

η-δελτα-τιμήθηκε-με-το-βραβείο-creative-greece-award-2018-672316

Η ΔΕΛΤΑ τιμήθηκε με το βραβείο «Creative Greece Award 2018», στο πλαίσιο του ετήσιου Forum Επιχειρηματικής Αριστείας για την Ελλάδα της εξωστρέφειας.

Η ΔΕΛΤΑ, η Ελληνική εταιρεία που για 66 χρόνια εμπιστεύονται οι οικογένειες στη χώρα μας, βραβεύτηκε για τη συνεχή ενδυνάμωση της εξαγωγικής της δραστηριότητας, η οποία αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς. Σήμερα, προϊόντα της εταιρείας όπως στραγγιστό γιαούρτι, εβαπορέ γάλα, τυριά ΠΟΠ και χυμοί, έχουν τοποθετηθεί σε πολλές αγορές του εξωτερικού σε Ευρώπη, Αμερική, Αφρική και Ασία, ενώ έχουν βραβευθεί με σημαντικές διεθνείς διακρίσεις για τη ποιότητα και τη γεύση τους.

Ο κ. Στράτος Μαρούσης, International Business Director της ΔΕΛΤΑ, ανέφερε χαρακτηριστικά κατά τη βράβευση: «Στρατηγική προτεραιότητά μας είναι να γίνουμε πρεσβευτές της Ελληνικής διατροφής στο εξωτερικό, προάγοντας συστηματικά την εξωστρέφεια.

Η εξαγωγική δραστηριότητα της ΔΕΛΤΑ ενδυναμώνεται κάθε χρόνο, ενώ τα προϊόντα της κερδίζουν όλο και περισσότερο τους καταναλωτές των χωρών στις οποίες εξάγονται. Το 2017 αξίζει να σημειωθεί ότι στη ΔΕΛΤΑ πετύχαμε 40% αύξηση των εξαγωγών. Διακρίσεις σαν τη σημερινή αποδεικνύουν ότι η στρατηγική μας αποδίδει καρπούς και αναγνωρίζεται».

Τα βραβεία επιχειρηματικής αριστείας «CREATIVE GREECE AWARDS» απονέμονται κάθε χρόνο από την NEW TIMES PUBLISHING.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook