Η Δέσποινα Βανδή μιλά για την Ελένη Μενεγάκη και … την παρεξήγηση

η-δέσποινα-βανδή-μιλά-για-την-ελένη-μεν-195576

bandi menegakiΣτην εκπομπή «Όλα μπιπ» μίλησε η Δέσποινα Βανδή και για αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη.

Μέχρι και πριν από τέσσερα χρόνια η Δέσποινα Βανδή, όπως και η Τζένη Μπαλατσινού, έκαναν πολύ παρέα με την Ελένη Μενεγάκη. Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι κοινές εμφανίσεις των τριών γυναικών οι οποίες και μας άφηναν να πιστέψουμε πως ήταν φίλες, κάποια στιγμή όμως η παρέα διαλύθηκε.

trioΩστόσο όπως είπε χθες η τραγουδίστρια δεν ήταν ποτέ πολύ φίλες, «Με την Ελένη δεν ήμασταν τόσο φίλες ποτέ. Κάναμε παρέα, κατά διαστήματα, σε όλα αυτά τα χρόνια που κατέβηκα στην Αθήνα. Δεν ήμουν ο πιο κοντινός της άνθρωπος αλλά είχαμε μια πολύ καλή σχέση.».

Στη συνέχεια της εκπομπής η Δέσποινα είπε πως δεν έχει κακή σχέση με την παρουσιάστρια, αλλά απλώς έχουν χαθεί. Δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί και στην παρεξήγηση που είχε συμβεί ανάμεσα στις δύο γυναίκες, «Είχε συμβεί κάποια στιγμή μια παρεξήγηση, την οποία και λύσαμε. Είπα κάτι και το πήρε στραβά, δεν ήθελα να το πάρει στραβά.» , όπως είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook