Η γιαγιά έκρυψε 200.000 ευρώ στο πλυντήριο, αλλά το έμαθε ο γείτονας!

η-γιαγιά-έκρυψε-200-000-ευρώ-στο-πλυντήριο-α-79866

Fotolia_208791_Subscription_L_1Ο φόβος για τα χρήματά της την οδήγησε, όπως δυστυχώς και χιλιάδες ακόμη, να τα κρύψει στο σπίτι. Η ηλικιωμένη γυναίκα απ’ το Χαλάνδρι είχε μάλιστα μεγάλο κομπόδεμα. Τουλάχιστον 200.000 ευρώ, όπως είπε στην αστυνομία. Όμως το μυστικό της, άγνωστο πως, το έμαθε και ένας γείτονάς της που άρχισε σιγά, σιγά να … αδειάζει το πλυντήριο όπου τα έκρυβε.

Η 86χρονη γυναίκα τμηματικά είχε κάνει αναλήψεις των χρημάτων της. Θεώρησε ότι κανείς δεν θα υποψιαστεί ότι μπορεί να τα κρύψει στο πλυντήριο του σπιτιού.  Αυτό ήταν και το λάθος της. Ο μετανάστης από τη Συρία που μένει δίπλα της βρήκε την κρυψώνα. Για να μην τον υποψιαστεί η γυναίκα άρχισε να αφαιρεί από το πλυντήριο τα χρήματα.

Κάθε φορά που έκλεβε ένα ποσό φρόντιζε μάλιστα να στέλνει τα χρήματα με έμβασμα στη Συρία για να το… εξασφαλίσει.

Σιγά, σιγά ο Σύριος κατάφερε να αποσπάσει το μεγαλύτερο ποσό. Για να μην καταλάβει η γυναίκα ότι την έκλεβε είχε φροντίσει να αφήσει ένα ποσό κοντά στις 30.000 ευρώ ώστε να φαίνεται ότι τα χρήματα είναι ασφαλή στην κρυψώνα τους.

Η 86χρονη όμως κατάλαβε ότι κάποιος αφαιρούσε χρήματα και ενημέρωσε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί μη έχοντας στοιχεία σε βάρος του 46χρονου από τη Συρία αποφάσισαν να τον παρακολουθήσουν. Έστησαν καρτέρι στο πλυντήριο και απλά περίμεναν την επόμενή του επίσκεψη.

Αυτή έγινε την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι. Τότε οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον μετανάστη και του πέρασαν χειροπέδες. Δεν βρήκαν όμως σχεδόν τίποτα απ’ τα χρήματα, παρά μόνο πολλές αποδείξεις για εμβάσματα προς τη Συρία.

Πηγή: newsit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook