Η βάση της ομορφιάς για κάθε ζώδιο!

η-βάση-της-ομορφιάς-για-κάθε-ζώδιο-536392

Κάθε γυναίκα θέλει να φροντίζει και να περιποιείται το σώμα και το πρόσωπό της και να έχει, μέρα και νύχτα, στο πλευρό της έναν ξεχωριστό σύμμαχο ομορφιάς.

Ωστόσο, κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, όπως ακριβώς και τα χαρακτηριστικά του αστερισμού στον οποίο ανήκει, γι’ αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικά πολύτιμα tips ομορφιάς για κάθε ζώδιο και να σας δείξουμε τρόπους για να γίνετε πιο λαμπερές.

Κριοί

Οι γυναίκες Κριοί έχουν συνήθως όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου. Προκειμένου, όμως να αναδείξουν τη φυσική τους ομορφιά, χρειάζεται να έχουν υπέροχο κούρεμα και στιλ και να μην κάνουν υπερβολές στο μακιγιάζ. Επίσης, είναι σημαντικό να ακολουθούν πιστά μια καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς για την τόνωση της επιδερμίδας τους.

Ταύρος

Οι γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο αυτό είναι τυχερές διότι κυβερνήτης τους είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς! Ναι, οι περισσότερες από εσάς γεννηθήκατε με υπέροχο δέρμα το οποίο, ωστόσο, πρέπει να προστατέψετε και να διατηρήσετε σε άριστη κατάσταση. Αν δεν το κάνετε, δεν θα μείνει όμορφο και λαμπερό για πάντα.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι συνήθως αναποφάσιστοι και έχουν ευμετάβλητες προσωπικότητες, γι’ αυτό και πρέπει να καταλάβουν νωρίς στη ζωή τους ότι όσον αφορά στην επιδερμίδα τους, πρέπει να είναι συνεπείς και να μάθουν να ακολουθούν ένα πλάνο περιποίησης και ομορφιάς. Όσες γυναίκες ανήκετε σε αυτό το ζώδιο, καλό είναι να ψάξετε να βρείτε ένα προϊόν που θα ταιριάζει στο δέρμα σας και θα το θρέψει σε βάθος.

Καρκίνος

Οι καρκίνοι είναι άτομα έντονα, ευαίσθητα και πολύ… ευέξαπτα. Αντιμετωπίζουν συχνά ζητήματα με την επιδερμίδα τους, όπως ερεθισμούς, ενώ υποφέρουν και από ορμονικά προβλήματα. Για να αντιμετωπίσουν την ευαισθησία της επιδερμίδας τους χρειάζονται κάποιο προϊόν που θα τους βοηθήσει να επαναφέρουν τη χαμένη λάμψη της και παράλληλα θα κρατήσει μακριά τους ερεθισμούς.

Λέων

Η ματαιοδοξία και η υπερβολική αυτοπεποίθηση που έχουν συχνά οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, μπορεί να τις οδηγήσει σε σημαντικά λάθη αναφορικά με την επιδερμίδα τους, αφού πολλές φορές καταφεύγουν σε γρήγορες και εύκολες λύσεις. Λιονταρίνες, αν θέλετε να έχετε όμορφο δέρμα, να θυμάστε πως είναι σημαντικό να φροντίζετε τη διατροφή σας και να χρησιμοποιήστε ένα προϊόν που θα διατηρεί την υγεία της επιδερμίδας σας.

Παρθένος

Είστε τελειομανείς και θέλετε να έχετε τα πάντα υπό τον έλεγχό σας. Η τελειομανία και η υπερανάλυση, ωστόσο, μόνο άγχος προκαλούν στον οργανισμό σας και όπως πολύ καλά γνωρίζετε, το στρες κάνει κακό στην επιδερμίδα σας!

Ζυγός

Η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης σας, γι’ αυτό σας αρέσει να φροντίζετε τον εαυτό σας, αλλά είναι πολύ σημαντικό να το κάνετε οργανωμένα και σωστά. Αυτό σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να ακολουθείτε κάθε μέρα μια ρουτίνα ομορφιάς και να γίνει βασικό σας μέλημα είναι η επαναφορά της λάμψης και της ελαστικότητας της επιδερμίδας σας.

Σκορπιός

Και οι γυναίκες Σκορπιοί φημίζονται για τα όμορφα χαρακτηριστικά τους, αλλά χρειάζεται να φροντίζουν την επιδερμίδα τους περισσότερο και να χαλαρώνουν πιο συχνά γιατί συνήθως είναι άτομα αγχωτικά και πεισματάρικα που ζηλεύουν πολύ… πάρα πολύ.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι ζώδια της Φωτιάς και άτομα ανεξάρτητα που λατρεύουν την περιπέτεια. Παράλληλα, όμως, είναι και άνθρωποι πολύ ανυπόμονοι, γεγονός που έχει κάποιες φορές αντίκτυπο στην ομορφιά τους, αφού δεν φροντίζουν σωστά την επιδερμίδα τους, ακολουθώντας τη σωστή ρουτίνα περιποίησης. Επίσης, συχνά υποφέρουν από ερεθισμούς και ξηρότητα.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι ζώδια της Γης. Τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο θέλουν συνήθως να πετυχαίνουν σε ό,τι κάνουν, γεγονός που προκαλεί συχνά άγχος. Οι γυναίκες Αιγόκεροι χρειάζονται ένα προϊόν που θα αποκαταστήσει τη σφριγηλότατα της επιδερμίδας τους και θα τις ενυδατώσει σε βάθος.

Υδροχόοι

Είστε ζώδια του αέρα, ελεύθερα πνεύματα που αγαπάτε τις αλλαγές και δεν συμπαθείτε τη μονοτονία. Μια εύκολη καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς με ένα προϊόν που θα μπορεί να δώσει στο δέρμα σας ό,τι χρειάζεται είναι αυτό που πρέπει να βρείτε για να διατηρήσετε την ομορφιάς σας.

Ιχθύες

Είστε οι ονειροπόλοι του ζωδιακού κύκλου. Άτομα δημιουργικά, ευαίσθητα και διαισθητικά, τα ψαράκια επηρεάζονται εύκολα από τη διάθεση των γύρω τους. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα μπορεί να αποδειχθούν ψυχοφθόρα γι’ αυτό και είναι σημαντικό για τις γυναίκες Ιχθύες να φροντίζουν την υγεία τους και αν περιποιούνται περισσότερο την επιδερμίδα τους.

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook