Η ασφάλεια μας παράπλευρη απώλεια στο βωμό του κέρδους | Δημοτικός Σύμβουλος της Κισάμου ζητά να ανοίξει ο δρόμος στα Τοπόλια

η-ασφάλεια-μας-παράπλευρη-απώλεια-στο-87712

topollia siragaΝα ανοίξει άμεσα ο δρόμος στα Τοπόλια ζητά με ανοιχτή του επιστολή προς τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων ο κ. Κώστας Κουκουράκης, δημοτικός σύμβουλος Κισάμου.

Ο κ. Κουκουράκης στην επιστολή του που δημοσιεύεται στα Χανιώτικα νέα, τονίζει μεταξύ άλλων πως τα έργα που έχουν γίνει έως τώρα στην περιοχή καθιστούν ασφαλή το συγκεκριμένο δρόμο, «στο ίδιο επίπεδο που είναι ασφαλείς και οι υπόλοιπες οδοί των Χανίων.

Το ερώτημα πάντως που τίθεται με αφορμή και το αίτημα του κ. Κουκουράκη, έχει να κάνει, όχι  μόνο με το αν θα έπρεπε να κλείσει τώρα, και μετά τον τραυματισμό ενός ανθρώπου ο δρόμος αλλά και με το αν θα έπρεπε καν να είχε ανοίξει.

Μάλιστα, κ. Κουκουράκης για να μας πείσει για την ορθότητα των επιχειρημάτων του μας λέει εν ολίγοις , ότι μπορεί και στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο των Χανίων να πέσουν πέτρες στα κεφάλια των περαστικών.

Μα τότε και αυτά τα σημεία του οδικού δικτύου πρέπει να κλείσουν.

Τελικά ποιες είναι οι προτεραιότητες που πρέπει να ισχύουν σε μια κοινωνία; Τα πάντα πρέπει να θυσιάζονται στο βωμό του κέρδους; Ακόμα και αυτή, η ασφάλεια των πολιτών;

Για μερικά ευρώ παραπάνω;

Πόσο κοστίζει μια ανθρώπινη ζωή, σήμερα σε περίοδο κρίσης; Έχει πέσει η αξία της στο χρηματιστήριο των αρχών μας;

Τελικά, μάλλον δεν είναι ο γιαλός στραβός. Εμείς στραβά αρμενίζουμε…

Σημειώνεται, ότι ο κ. Κουκουράκης όντας θεσμικός ζητά κάτι συγκεκριμένο. Η θέση της Αντιπεριφέρειας Χανίων στο συγκεκριμένο αίτημα ποια θα είναι; Αναμένετε πάντως με ενδιαφέρον.

 

Αν. Γερ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook