Δεν φαντάζεστε πόσο πλήρωσαν για δύο ξαπλώστρες! | Photo

δεν-φαντάζεστε-πόσο-πλήρωσαν-για-δύο-ξ-273889

Η συγκεκριμένη απόδειξη από μία… κοσμική παραλία κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του ίντερνετ. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο κόστισαν 3 ξαπλώστρες, μία ομπρέλα και ένα μπουκάλι νερό.

«Η ξαπλώστρα είναι από τίμιο ξύλο, η ομπρέλα είναι από ύφασμα που βρέθηκε στον τάφο του Φαραώ και το νερό κατευθείαν από πηγή από το ιερό βουνό Σουνγκ των Σαολίν». Αυτό είναι το μήνυμα που συνοδεύει την απόδειξη που βλέπετε στην φωτογραφία και σαρώνει στο ίντερνετ.

Τα σχόλια δικά σας.

apodeisjhnewsit.gr

One thought on “Δεν φαντάζεστε πόσο πλήρωσαν για δύο ξαπλώστρες! | Photo

  1. Ρε ξυπνάτε αυτό δεν είναι ούτε καν απόδειξη. Είναι δελτίο παραγγελίας. Άρα άλλα 17€ από μη απόδοση ΦΠΑ (που συμπεριλαμβανόταν στις τιμές και το έδωσε ο πελάτης) στην τσέπη του επιχειρηματία. Δεν υπάρχει σωτηρία. Πρέπει να καθιερωθούν εδώ και τώρα μόνο ηλεκτρονικές πληρωμές. Πώς έρχεται ο αλλοδαπός στον Πλατανιά παίρνει ένα μπουκάλι νερό 0,5€ πληρώνει με κάρτα και του λες και ευχαριστώ. Και στον μ@λάκα τον ιθαγενή πας απόδειξη γραμμένη στη χαρτοπετσέτα ή στη καλύτερη στη λαδόκολλα(συγνώμη υπάρχουν και εξαιρέσεις). Μόνο έτσι θα έχει αυτό το ρημάδι το κράτος έσοδα, άρα δαπάνες για σχολεία, νοσοκομεία, φάρμακα, έργα υποδομής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook