Η αποκάλυψη της Μαρίας Σολωμού για τις φήμες περί χωρισμού με τον Πάνο Μουζουράκη

η-αποκάλυψη-της-μαρίας-σολωμού-για-τις-705953

Μπορεί η απόσταση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να είναι μεγάλη, αλλά οι δυο τους παραμένουν ερωτευμένοι. Ο λόγος για την Μαρία Σολωμού και τον Πάνο Μουζουράκη, που διαψεύδουν τις φήμες χωρισμού. Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα, αποκαλύπτει στην Real Life, πως όχι μόνο δεν χώρισε με τον Πάνο, αλλά το καλοκαίρι θα ταξιδέψει στο Λος Άντζελες για να περάσουν τις διακοπές τους μαζί.

Όλα ξεκίνησαν με την απόφαση του Πάνου Μοζουράκη να φύγει στην Αμερική για να κυνηγήσει το όνειρό του για διεθνή καριέρα. Η απόσταση ήταν κάτι που προβλημάτισε αρχικά και τους δυο, αλλά αποφάσισαν να δώσουν λίγο χώρο και χρόνο στη σχέση τους για να δουν πως θα είναι τα πράγματα και λόγω απόστασης. Η Μαρία και ο Πάνος έπαψαν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη, λόγω απόστασης και οι τελευταίες κοινές έξοδοι του Πάνου Μουζουράκημε τον φρεσκοχωρισμένο Πάνο Βλάχο στην Αμερική φούντωσαν τις φήμες για χωρισμό.

Ο Πάνος Μουζουράκης όμως και η Μαρία Σολωμού, όχι μόνο δεν χώρισαν αλλά είναι και πολύ ερωτευμένοι. Ο ηθοποιός μάλιστα αυτές τις μέρες ήρθε στην Ελλάδα και ήταν αχώριστος με την Μαρία τους, ενώ και εκείνη ετοιμάζει βαλίτσες για Λος Άντζελες, όπου θα περάσει και το φετινό της καλοκαίρι. «Είμαστε μαζί με τον Πάνο, δεν έχουμε χωρίσει. Εδώ και μια εβδομάδα ο Πάνος βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί μου», είπε και συμπλήρωσε: «Τον επόμενο μήνα θα ταξιδέψω στο Λος Άντζελες για να είμαστε μαζί. Σκοπεύω να μείνω όλο το καλόκαιρι και να επιστρέψω τέλη Αυγούστου».

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook