Η Αντζελίνα Τζολί και ο Κιάνου Ριβς στην Ελλάδα | Δείτε που πήγαν για ιππασία

η-αντζελίνα-τζολί-και-ο-κιάνου-ριβς-στη-568694

Βόλτα με άλογα στην κοίτη του Αχέροντα φέρεται να έκανε η Ατζελίνα Τζολί, μαζί με τον Κιάνου Ριβς, καθώς φήμες λένε ότι κάνουν διακοπές στο νησί των Παξών με πολυτελές γιοτ.

Σύμφωνα με το Prevezaposto. gr οι δύο γνωστοί ηθοποιοί με τη συνοδεία σωματοφυλάκων έφτασαν ινκόγκνιτο με σκάφος στην Πάργα και από εκεί κατευθύνθηκαν στον Αχέροντα.Η Αντζελίνα Τζολί με δύο από τα παιδιά της που την ακολουθούσαν ανέβηκαν στα άλογα του Αχέροντα και έκαναν την καθιερωμένη βόλτα.

Το Peoplegreece.com αναφέρει πως επικοινώνησε με άνθρωπο από το Riverdream Club, που προσφέρει υπηρεσίες στη συγκεκριμένη περιοχή και επιβεβαίωσε την παρουσία της Τζολί.  «Ήταν πολύ απλοί και έκαναν βόλτα με τα άλογα για 2,5 περίπου ώρες», ανέφερε στο People η συγκεκριμένη πηγή.Η ίδια πηγή μάλιστα αποκάλυψε πως εκτός από τα στιγμιότυπα που απαθανάτισαν οι ίδιοι ηθοποιοί, πραγματοποίησαν και μία «επαγγελματική φωτογράφηση με φωτογράφο» στο σημείο. Πάντως, από τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το ρεπορτάζ δεν διακρίνονται ξεκάθαρα η Τζολί, τα παιδιά της και ο Κιάνου Ριβς.

Πηγή: talkofthetown.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook