Μόνο με… βάρκα η μετακίνηση στην Ανατολική Τάφρο | Ακυρώθηκε συναυλία στο θέατρο

μόνο-με-βάρκα-η-μετακίνηση-στην-ανατο-732077

Τις παλιές ένδοξες ημέρες της αναβίωσε με τις χθεσινές βροχές η Ανατολική Τάφρος στα Χανιά, καθώς τα συγκεντρωμένα νερά της βροχής, θύμισαν και πάλι τη χρησιμότητά της στα χρόνια της Ενετοκρατίας.

Έτσι με την πρώτη βροχή που έπεσε, η ανατολική Τάφρος μετατράπηκε σε λίμνη, με τα αυτοκίνητα που είναι σταθμευμένα στο ελεύθερο πάρκινγκ, να είναι εγκλωβισμένα μέσα στο νερό.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι αρμόδιες αρχές σαφέστατα, δεν έχουν κάνει πρόβλεψη για το τι θα γίνονται τα όμβρεα ύδατα που θα πέφτουν στο σημείο και από που θα φεύγουν τα αυτοκίνητα τα οποία βρίσκονται εντός του σε λειτουργία χώρου στάθμευσης.

Μάλιστα το φιάσκο των αρμοδίων, οδήγησε -προφανώς- και στην ακύρωση της φιλανθρωπικής συναυλίας το θεατράκι της Ανατολικής τάφρου υπέρ του «Χαμόγελου του Παιδιού» που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, – ηλίου φαεινότερον με τα πλημμυρισμένα νερά στο σημείο!

Η ανακοίνωση της ΚΕΠΠΕΔΗΧ για την ακύρωση της συναυλίας Όλοι μαζί για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:

«Με μεγάλη μας λύπη, σας ανακοινώνουμε ότι λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων, η διεξαγωγή της προγραμματισμένης συναυλίας μας στις 29 Αυγούστου 2018, ακυρώνεται!

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσους συνέβαλαν για την άρτια διοργάνωση της εν λόγω εκδήλωσης και δεσμεύεται για τον επαναπρογραμματισμό της σε μελλοντικό χρόνο και μετά από έγκαιρη ενημέρωσή σας.

Η διάθεση και η θέλησή σας, μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook