Η Αθηνά Ωνάση απαγόρευσε στον Αλβάρο την πρόσβαση στο αγαπημένο του άλογο

η-αθηνά-ωνάση-απαγόρευσε-στον-αλβάρο-τ-418798

Χθες, μέσα από το γερμανικό site, Bunde.de, έγινε γνωστό πως ο Αλβάρο ζητάει 358 εκατομμύρια ευρώ από την πρώην σύζυγό του, Αθηνά Ωνάση, παρά το γεγονός ότι το προγαμιαίο συμβόλαιό τους προέβλεπε μόνο 11 εκατομμύρια δολάρια, ένα για κάθε χρόνο που έμειναν παντρεμένοι.Σήμερα, ο ίδιος ο Αλβάρο μέσω των social media έδωσε ακόμα ένα στοιχείο από τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, πριν λίγες ώρες, έγινε γνωστό ότι του απαγόρευσε με δικαστική απόφαση την πρόσβαση στο αγαπημένο του άλογο. Το όμορφο ζώο έχει αγοραστεί στο όνομα της Αθηνάς, γεγονός που δεν επιτρέπει στον Aλβάρο να βρεθεί κοντά του. Τη συγκεκριμένη είδηση έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό ο ίδιος ο Βραζιλιάνος, που δημοσίευσε πριν λίγη ώρα στο Instagram μια φωτογραφία του ίδιου στον στάβλο, που διαμένει το άλογο.

Το πανάκριβο Cornetto K φυλάσσεται στον συγκεκριμένο χώρο και ο ίδιος έγραψε στα πορτογαλικά πως είναι ιδιαίτερα λυπημένος που δεν μπορεί καν να πλησιάσει τον καλύτερό του φίλο. Ανάμεσα στα άλλα σχολίασε και στα αγγλικά πως επιστρέφοντας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, βρήκε bodyguard έξω από τον στάβλο του αλόγου, ο οποίος δεν του επιτρέπει καν να πλησιάσει ούτε για να το χαϊδέψει.

Δείτε την ανάρτησή του.

alvaro

doda

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook