Η Έιμι Γουάινχαουζ “ζωντανεύει” στη μεγάλη οθόνη | Video

η-έιμι-γουάινχαουζ-ζωντανεύει-στη-233580

amyΗ Έιμι Γουάινχαουζ “ζωντανεύει” στη μεγάλη οθόνη από τον σκηνοθέτης, του εκπληκτικού ντοκιμαντέρ «Senna» για τον αδικοχαμένο οδηγό της Φόρμουλα 1 Άιρτον Σένα. Ο Ασίφ Καπάντια επιστρέφει, μετά από πέντε χρόνια, με ένα ντοκιμαντέρ για την πολυτάραχη ζωή της τραγουδίστριας.

Ο Καπάντια, που από νωρίς είχε δηλώσει τις προθέσεις του να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για την αιθέρια Έιμι, διαχειριζόταν εδώ και τρία χρόνια ένα τεράστιο υλικό, καταλήγοντας σε ένα δίωρο ντοκιμαντέρ, που είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στις 3 Ιουλίου, 20 μέρες πριν την ημέρα του θανάτου της.

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει αρχειακό υλικό με σπάνιες συνεντεύξεις και ερμηνείες που μαγνητοσκοπήθηκαν και δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, βλέπουμε την Έιμι Γουάινχαουζ σε νεαρή ηλικία, με μουσική υπόκρουση ένα πρώιμο demo του «Back to Black».

Ως voiceover στο τρέιλερ, ακούγεται η φωνή της Έιμι Γουάινχαουζ να λέει πως «δεν είμαι ένα κορίτσι που προσπαθεί να γίνει στάρ ή κάτι άλλο, πέρα από μουσικός», ενώ στην ερώτηση «Πόσο μεγάλη νομίζεις οτι μπορείς να γίνεις;», απαντάει «Δε νομίζω οτι θα γίνω διάσημη. Δεν νομίζω οτι θα μπορέσω να το διαχειριστώ, θα τρελαθώ».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook