Η Άντζελα Δημητρίου «μήλο της έριδος» ανάμεσα σε γιο και πατέρα (πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ)

η-άντζελα-δημητρίου-μήλο-της-έριδος-183612

dimitriouΑγκάθι ανάμεσα σε πατέρα και γιο έγινε η σχέση της Άντζελας Δημητρίου με τον Απόστολο Ρομπόπουλο. Καθώς φαίνεται ο έρωτας της δημοφιλούς τραγουδίστριας και του 28χρονου γιου του πρώην βουλευτή, Θωμά Ρομπόπουλου, έχει φέρει αντιμέτωπους τους δύο άντρες.

DIM1Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο επιχειρηματίας (πλέον) είχε εξαρχής αρνητική στάση απέναντι στο δεσμό του γιου του με την τραγουδίστρια, χωρίς ωστόσο, να επέμβει. Όταν όμως, ο Απόστολος Ρομπόπουλος ανακοίνωσε στον πατέρα του την πρόθεσή του να συνεργαστεί και επαγγελματικά με τη Δημητρίου, επενδύοντας ένα σεβαστό χρηματικό ποσό για την ενοικίαση νυχτερινού κέντρου, τότε ο πρώην βουλευτής προέβαλε σθεναρή αντίσταση.

DIM2Επιχείρημα του Θωμά Ρομπόπουλου, αποτελεί η οικονομική κρίση και η χαμηλή ρευστότητα, οι οποίες δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους ανοίγματα.

Σημειώνεται ότι ο υιός Ρομπόπουλος και η «Λαίδη» είναι μαζί από το καλοκαίρι, λίγο μετά το χωρισμό της τελευταίας από τον εφοπλιστή, Γιώργο Λεβεντάκη. Στην αρχή διέψευδαν τις φήμες, όμως οι κοινές τους διακοπές στη Μύκονο επιβεβαίωσαν τη σχέση τους.

DIM3news.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook