Η Άνγκελα Μέρκελ στο… τσακίρ κέφι παίρνει το μικρόφωνο και τραγουδά! | Video

η-άνγκελα-μέρκελ-στο-τσακίρ-κέφι-παίρ-585099

Μπορεί το σοβαρό της προσωπείο να είναι αυτό που φαίνεται περισσότερο στους πολίτες και το κοινό, όμως η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έχει και μια άλλη πλευρά, πολύ πιο ανθρώπινη κι ας την επιδεικνύει σπανίως.

Αυτή τη φορά η αφορμή δόθηκε στο πλαίσιο μιας προεκλογικής της εκδήλωσης στο Βερολίνο, σε ένα νυχτερινό μαγαζί. Η Καγκελάριος ήταν στην πρώτη σειρά των θέσεων, ενώ στην πίστα βρίσκονταν η τραγουδίστρια της τζαζ Uschi Brüning με τους μουσικούς της. Το κέφι είχε ανάψει, όλο το μαγαζί χειροκροτούσε ρυθμικά στους ρυθμούς του τραγουδιού και τότε η τραγουδίστρια έκανε την… τολμηρή κίνηση να δώσει το μικρόφωνο στην Μέρκελ…

Προς έκπληξη των περισσότερων παριστάμενων η κυρία Μέρκελ όχι μόνο δεν αρνήθηκε, δεν στάθηκε βουβή και αμήχανη ίσως, αλλά αντίθετα, έσκυψε μπροστά για να ακούγεται καλύτερα και με την στεντόρια φωνή της τραγούδησε τους στίχους που έπρεπε. Το γεγονός επαναλήφθηκε αρκετές φορές, όσες απαιτούσε το τραγούδι και το τέλος της μουσικής βρήκε το κοινό να την αποθεώνει, προφανώς όχι τόσο για τις φωνητικές της ικανότητες αλλά για την… τόλμη της!

Το τραγούδι που τραγούδησε η Μέρκελ λέγεται ‘Strange Things Happen Everyday’ και το «δικό της» μέρος απαιτούσε την επανάληψη των λέξεων «every day, every day», με το ρυθμό.

Η τραγουδίστρια μάλιστα ακούγεται να λέει: «Κανένας δεν θα με πιστεύει, τραγουδώ με την Καγκελάριο, πού είναι η τηλεόραση;»

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook