Ηρωική διάσωση τριών ανθρώπων από φλεγόμενο αυτοκίνητο … Τους έσωσε ο «Captain America»! | Video

ηρωική-διάσωση-τριών-ανθρώπων-από-φλε-250291

ImageHandlerΣυγκλονίζουν οι εικόνες που φτάνουν από την Νότιο Καρολίνα των ΗΠΑ, στις οποίες αποτυπώνεται η επιτυχής προσπάθεια διάσωσης τριών ανθρώπων που είχαν εγκλωβιστεί σε φλεγόμενο όχημα.

Σύμφωνα με το δίκτυο WNCN ξέσπασε πυρκαγιά τη στιγμή που δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν σε αυτοκινητόδρομο της κομητείας Τσάθαμ.

Ο λοχαγός Στιβ Βόγκλεζον που δεν βρισκόταν σε υπηρεσία τη στιγμή του ατυχήματος διερχόταν με το δικό του όχημα από το σημείο και μόλις αντιλήφθηκε ότι στο αυτοκίνητο βρίσκονταν παγιδευμένοι άνθρωποι δεν δίστασε λεπτό και έτρεξε να τους απεγκλωβίσει.

Ο άνδρας άρπαξε έναν πυροσβεστήρα και έσπασε ένα από τα παράθυρα του αυτοκινήτου προσπαθώντας να βγάλει ένα ζευγάρι. Στη συνέχεια απεγκλώβισε τον οδηγό του δεύτερου αυτοκινήτου, ενώ στο μεταξύ είχαν κληθεί περιπολικό και όχημα της πυροσβεστικής.

Οι Γουίλιαμ και Κάθλιν Τόμσον και ο Μαρκ Ρίκετς που διασώθηκαν μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής φέροντας τραύματα, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Ρίκετς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε εκείνο των Τόμσον.

Τις στιγμές διάσωσης κατέγραψε σε βίντεο ένας περαστικός και στη συνέχεια ανήρτησε τα πλάνα στο YouTube.

Ο λοχαγός που φορούσε μπλούζα του σούπερ ήρωα «Captain America», έχει αναδειχθεί σε πραγματικό ήρωα από τους ντόπιους.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook