Ηράκλειο | Τεράστια συμμετοχή στο «Run Greece» | Photos

ηράκλειο-τεράστια-συμμετοχή-στο-run-greece-p-141593

run5Χιλιάδες κόσμου γυναίκες, άνδρες και παιδιά συμμετείχαν και έτρεξαν την Κυριακή στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, του πολιτισμού, της κοινωνικής αλληλεγγύης «Run Greece – Ηράκλειο 2014», που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Ηράκλειο με την συνδιοργάνωση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, του Δήμου Ηρακλείου και της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης.

run1Στους «Αγώνες Πόλης για Όλους» όπως είναι το κεντρικό σύνθημα, πραγματοποιήθηκαν τρείς αγώνες 10, 5 χιλιομέτρων και παιδιών στους οποίους έτρεξαν περισσότεροι από 2500 άνθρωποι ενώ χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν ή συμμετείχαν εθελοντικά υποστηρίζοντας τους αθλητές στην διάρκεια των διαδρομών.

run2Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης έδωσαν την εκκίνηση του αγώνα των 5 χιλιομέτρων και παιδιών, των 10 χιλιομέτρων ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης με στελέχη του ΣΕΓΑΣ, ενώ έκαναν και τις απονομές στους νικητές.

run4«Για δεύτερη χρονιά πραγματοποιείται αυτή η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού. Με μεγάλη συμμετοχή, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές από όλη την Κρήτη, μικρούς και μεγάλους, που αγκάλιασαν και φέτος αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός για το νησί. Η Περιφέρεια Κρήτης υποστηρίζει τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, συγχαρητήρια σε όλους για την άρτια διοργάνωση. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εκατοντάδες εθελοντές που πρόσφεραν πολύτιμες υπηρεσίες για την προετοιμασία και την διοργάνωση του Run Greece – Ηράκλειο 2014» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

run3Ο Περιφερειάρχης Κρήτης επεσήμανε ακόμη ότι οι σημερινοί αγώνες είχαν και χαρακτηριστικά κοινωνικής αλληλεγγύης καθώς θα στηριχθεί οικονομικά ο παιδικός ξενώνας το «Σπίτι των Αγγέλων» μια σημαντική δράση του Συνδέσμου Γυναικείων Σωματείων.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook