Ηράκλειο | Στην πρώτη θέση διεθνών μέσων η δολοφονία Βρετανού στα Μάλια

ηράκλειο-στην-πρώτη-θέση-διεθνών-μέσω-81584

malia dolofoniaΤο γύρο των δορυφορικών δικτύων κάνει η είδηση του 19χρονου Βρετανού που έπεσε νεκρός στα Μάλια στη διάρκεια συμπλοκής δύο ομάδων νεαρών. Τα ειδησεογραφικά πρακτορεία αφιερώνουν εκτενή ρεπορτάζ για τη δολοφονία αναφέροντας και το όνομα του θύματος, Tyrell Matthews-Burton (στη φωτογραφία που μεταδόθηκε από τα διεθνή μέσα, το θύμα).

Υπενθυμίζουν μάλιστα ότι το Μάιο ο Βρετανός πρέσβης, John Kittmer, ξεκίνησε μια «εκστρατεία προώθησης υπεύθυνης συμπεριφοράς» για τους νέους τουρίστες από την πατρίδα του που κάνουν τέτοιου τύπου διακοπές ειδικά στα Μάλια.

Έπειτα από αστυνομική έρευνα, συνελήφθη ένας 19χρονος Βρετανός στα Μάλια, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα. Μάλιστα τα διεθνή μέσα μεταφέρουν και την πληροφορία ότι ο 19χρονος υποστηρίζει πως δεν ήταν εκείνος ο δράστης.

«Πηγαίνουν στην Ελλάδα για διακοπές ή για να σκοτωθούν μεταξύ τους;», αναρωτιούνται οι βρετανικές εφημερίδες.

Το BBC αλλά και μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες (The Guardian, Independent, Mirror) στις ιστοσελίδες τους καλύπουν το ρεπορτάζ, φιλοξενώντας δηλώσεις αξιωματούχου του υπουργείου Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας, ο οποίος αναφέρει ότι είναι έτοιμοι να προσφέρουν κάθε βοήθεια στην οικογένεια του θύματος που ταξιδευει εσπευσμένα στην Κρήτη.

 

Πηγή : Νέα Κρήτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook