Ηράκλειο | Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο δράστης του μαχαιρώματος στα Μάλια

ηράκλειο-στα-χέρια-της-ελασ-ο-δράστης-57991

maxairi

Στο θάνατο ενός 19 χρονου βρετανού που έκανε τις διακοπές του στην Κρήτη, κατέληξε συμπλοκή, στα Μάλια τα ξημερώματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπλοκή αφορούσε δύο όπως όλα δείχνουν μεγάλες παρέες που από μέρες είχαν αρχίσει να έχουν κόντρα μεταξύ τους ενώ πριν από λίγες μέρες είχαν ξανά συμπλακεί μεταξύ τους.

Στο επίκεντρο της κόντρας τους εκτιμάται ότι βρίσκονταν οι ποδοσφαιρικές ομάδες που υποστήριζαν, γεγονός που στάθηκε αφορμή για να «ανοίξουν μέτωπο» αντιπαράθεσης, που έφερε τελικά και το θάνατο του 19 χρονου που τραυματίστηκε στο θώρακα από μαχαίρι ή αιχμηρό αντικείμενο.

Δράστης της αιματηρής συμπλοκής φαίνεται να είναι ένας 19 χρονος βρετανός ο οποίος ήδη βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες στα χέρια των αστυνομικών.

Αθρόες είναι συνολικά οι προσαγωγές στο Α.Τ Χερσονήσου ενώ αναμένονται και αρκετές συλλήψεις ατόμων που συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Μετά το αιματηρό περιστατικό αμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομία και ΕΚΑΒ ωστοσο κατά τη μεταφορά στο νοσοκομείο του 19 χρονου δυστυχώς η καρδιά του σταμάτησε να χτυπάει.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα σε έναν πεζόδρομο κοντά στον κεντρικό δρόμο των Μαλίων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τα μέλη των δύο παρεών είχαν δώσει επί της ουσίας ραντεβού για να «ξεκαθαρίσουν» τις διαφορές τους.

Τα υπόλοιπα πάντως μέλη των παρεών που  είχαν επίσης καταναλώσει αλκοόλ, ως δράστη υπέδειξαν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τον 19 χρονο βρετανό.

Οι παρέες των βρετανών που συνεπλάκησαν οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αποτελούνταν από νεαρούς ηλικίας από 18 έως 21 ετών.

 

Πηγή: neakriti

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook