Ηράκλειο | Ουρές «ντροπής» στην Κνωσό

ηράκλειο-ουρές-ντροπής-στην-κνωσό-80395

knosos

Το θλιβερό σκηνικό με πρωταγωνιστές ανθρώπους που ταξίδεψαν από την άλλη άκρη του κόσμου για να έρθουν να δουν από κοντά το ανάκτορο της Κνωσού και να στοιβάζονται σε ουρές μέσα στον ήλιο, περιμένοντας στο δρόμο τη σειρά τους για να μπουν και να δουν έναν από του θησαυρούς του πολιτισμού μας, είναι σήμερα σε έξαρση.

Όπως καταγγέλλουν επιχειρηματίες της περιοχής αισθάνονται ντροπή για την εικόνα που επικρατεί με τους τουρίστες που έχουν μαζί τους και μικρά παιδιά, να είναι στη μέση του δρόμου και να περιμένουν, με κίνδυνο ακόμη να προκληθούν ατυχήματα.

«Είναι τραγικό να το βλέπεις αυτό το σκηνικό και να ξέρεις ότι την ίδια ώρα γίνεσαι και ρεζίλι εκτός του ότι δεν μπορείς να ξέρεις από που θα έρθει το επόμενο αυτοκίνητο και πότε θα συμβεί το ατύχημα. Ντροπή και ξανά ντροπή», λένε καταστηματάρχες.

Το πρόβλημα όπως αναφέρουν έχει να κάνει με το ότι από τα έξι μηχανήματα για την έκδοση εισιτηρίων λειτουργούν μόνο τα δύο αυτές τις μέρες και ενώ περιμένουν τεχνικό για να αποκαταστήσει τη βλάβη… εκείνος ακόμη δεν έχει ανταποκριθεί.

 

Πηγή: neakriti

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook