Ηράκλειο | Οδηγός ταξί έσωσε τη ζωή 45χρονης τουρίστριας

ηράκλειο-οδηγός-ταξί-έσωσε-τη-ζωή-45χρο-80589

taxi hrakleio

Η γυναίκα υπέστει αλλεργικό σοκ, ενώ ο οδηγός του ταξί έκανε …αγώνα δρόμου για να τη μεταφέρει επιτυχώς σε ιδιωτικήκλινική

Τη ζωή μιας 45χρονης τουρίστριας έσωσε σήμερα το μεσημέρι ένας οδηγός ταξί στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η γυναίκα η οποία περνάει τις διακοπές της στο νησί και συγκεκριμένα σε ξενοδοχείο λίγο έξω από την πόλη του Ηρακλείου, αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία.

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου κάλεσαν τον οδηγό ταξί ζητώντας του να μεταφέρει την τουρίστρια σε ιδιωτική κλινική.

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, η υγεία της 45χρονης γυναίκας χειροτέρεψε και με δυσκολία είπε στον οδηγό ταξί πως περνούσε αλλεργικό σοκ.

Ο οδηγός κάνοντας αγώνα δρόμου μετέφερε την τουρίστρια στην ιδιωτική κλινική, έχοντας προηγουμένως ειδοποιήσει για τη σοβαρότητα του περιστατικού.

Μόλις το ταξί έφτασε στην κλινική οι νοσηλευτές παρέλαβαν την τουρίστρια και δίνοντας της άμεσα τις πρώτες βοήθειες απέτρεψαν τα χειρότερα.

Η κατάσταση της τουρίστριας ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς το αλλεργικό σοκ που είχε υποστεί, απειλούσε άμεσα τη ζωή της.

Τελικά η άμεση αντίδραση του οδηγού αποδείχθηκε καθοριστική, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η διεύθυνση του ξενοδοχείου ζήτησε από τον οδηγό να επιστρέψει σε αυτό, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν αλλά και να τον τιμήσουν.

Η 45χρονη τουρίστρια παρακολουθείται από τους γιατρούς και σύντομα αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Πηγή: prismanews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook