Ηράκλειο | Με κλεμένο 4×4 «καρφώθηκαν» σε φούρνο

ηράκλειο-με-κλεμένο-44-καρφώθηκαν-σ-75969

4x4

Άνω-κάτω έκαναν χθες τα ξημερώματα την εθνική οδό Ηρακλείου-Μοιρών τρία άτομα ηλικία 22, 36 και 26 ετών, ανάμεσά τους και μια κοπέλα.

Οι τρεις τους, στην προσπάθειά τους να κλέψουν ένα αγροτικό αυτοκίνητο τύπου 4×4, έγιναν αντιληπτοί άμεσα και οι αστυνομικοί άρχισαν να τους καταδιώκουν.

Η κινηματογραφική καταδίωξη που ξεκίνησε από το Ηράκλειο κατέληξε στον Πανασσό και συγκεκριμένα σε φούρνο της περιοχής!

Συγκεκριμένα, η ώρα ήταν περίπου 5 τα ξημερώματα, όταν οι τρεις νέοι μπήκαν στον Πανασσό, προσπαθώντας να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς.

Ακούγοντας τη φασαρία, οι κάτοικοι πετάχτηκαν έντρομοι από τα κρεβάτια τους και όταν αντελήφθησαν τί συνέβαινε, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους!

Ο νεαρός οδηγός, τρέχοντας με ιλλιγκιώδη (για τους δρόμους του χωριού) ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο… «καρφώθηκε» σε ξυλόφουρνο.

xeiropedes2Άμεσα οι αστυνομικοί κατέβασαν από το αυτοκίνητο τα τρία νεαρά άτομα, ανάμεσά τους και την κοπέλα, τους πέρασαν χειροπέδες και τους οδήγησαν στο τμήμα.

Εκτός από το γεγονός ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ήταν κλεμμένο, στην καρότσα του υπήρχε και ένα επίσης κλεμμένο μηχανάκι και κάνιστρα με πετρέλαιο 40 λίτρων.

Ακολούθησε έρευνα στα σπίτια των συλληφθέντων, όπου στο σπίτι του ενός νεαρού οι αστυνομικοί βρήκαν μία χειροβομβίδα και μία κλεμμένη πινακίδα δικύκλου.

Έτσι οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στον πατέρα του νεαρού. Και οι τέσσερις συλληφθέντες είναι πλέον αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.

Πηγή: neakriti

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook