Ηράκλειο | Δώδεκα σκυλιά δηλητηριάστηκαν και ξεψύχησαν στην περιοχή των Γουβών

ηράκλειο-δώδεκα-σκυλιά-δηλητηριάστη-69315

skyli‘Eνα πραγματικό έγκλημα συντελέστηκε προχθές βράδυ στις Γούβες όπου 12 σκυλιά δηλητηριάστηκαν και εντοπίστηκαν νεκρά στον παραλιακό δρόμο. Σύμφωνα με το μήνυμα του Καταφύγιου για την προστασία αδέσποτων και τραυματισμένων ζώων Γουβών μέσα από την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης facebook τα άτυχα ζώα δηλητηριάστηκαν και άφησαν την τελευταία τους πνοή αβοήθητα. Στο ίδιο μήνυμα προειδοποιούνται οι επισκέπτες της περιοχής που έχουν σκυλιά α αποφύγουν να βγάλουν βόλτα τα ζώα τους στις Γούβες ενώ παρακαλούνται εαν δουν κάποιο ζώο που έχει δηλητηριαστεί να ζει και να υποφέρει να το βοηθήσουν ειδοποιώντας τον κτηνίατρο της περιοχής. Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι στην περιοχή Γούβες του Ηρακλείου όταν είδαν 12 σκυλιά νεκρά στον παραλιακό δρόμο.

Το απίστευτο περιτστικό προκαλεί φρίκη και ανατριχίλα. Σύμφωνα με το μήνυμα του «Καταφύγιου για την προστασία αδέσποτων και τραυματισμένων ζώων Γουβών» στο facebook, τα άτυχα ζώα δηλητηριάστηκαν και άφησαν την τελευταία τους πνοή αβοήθητα.

Στο ίδιο μήνυμα προειδοποιούνται οι επισκέπτες της περιοχής που έχουν σκυλιά να αποφεύγουν να βγάζουν βόλτα τα ζώα τους στις Γούβες, ενώ παρακαλούνται εάν δουν κάποιο ζώο που έχει δηλητηριαστεί να ζει, να το βοηθήσουν ειδοποιώντας τον κτηνίατρο της περιοχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook