Ηράκλειο | Διάρρηξη υπό τα βλέμματα των…γειτόνων

ηράκλειο-διάρρηξη-υπό-τα-βλέμματα-των-117011

diarriksiΣε …ημερήσια διάταξη βρίσκονται οι κλοπές και οι διαρρήξεις στην πόλη του Ηρακλείου. Είναι μάλιστα εντυπωσιακό ότι σε ορισμένες περιπτώσεις οι δράστες έχουν τόσο αποθρασυνθεί που δεν πτοούνται ακόμα και αν έχουν …παρατηρητές από παρακείμενα μπαλκόνια.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση που συνέβη σε κομμωτήριο στην περιοχή της Κηπούπολης στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο κουκουλοφόροι προσπάθησαν να παραβιάσουν την πίσω πόρτα του καταστήματος. Δεν τα κατάφεραν και έτσι επέλεξαν μία πιο …θορυβώδη λύση. Πέταξαν μία κοτρόνα στην τεράστια τζαμαρία της πρόσοψης με αποτέλεσμα να γίνει θρύψαλα.

Παρά το θόρυβο που έκαναν, συνέχισαν απτόητοι το …έργο τους. Πήραν ό,τι χρήματα υπήρχαν στο ταμείο ενώ φάνηκαν …επιλεκτικοί στην κλοπή ακριβών εργαλείων της δουλειάς και προϊόντων.

Οι δράστες αν και αντιλήφθηκαν ότι είχαν βγει γείτονες στα μπαλκόνια, κινήθηκαν με το πάσο τους. Διέφυγαν από το σημείο με ένα μηχανάκι μαύρου χρώματος. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, πέραν από την αξία των κλοπιμαίων, η ιδιοκτήτρια υποχρεώθηκε να πληρώσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για την αντικατάσταση της τζαμαρίας.

 

Πηγή : cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook