Ηράκλειο | Γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση με φόντο το Δίστομο

ηράκλειο-γιγαντιαία-αστυνομική-επιχ-63621

αστυνομιαΜεγάλης κλίμακας αστυνομικής επιχείρηση βρίσκονταν το βράδυ σε εξέλιξη σε διαμέρισμα στις εργατικές κατοικίες της περιοχής του Μπεντεβή όπου συμμετέχουν πάνοπλοι αστυνομικοί και κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής .

Σύμφωνα με πληροφορίες το διαμέρισμα παρακολουθούνταν εδώ και καιρό ενώ μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τουλάχιστον τρία άτομα μεταξύ αυτών και γυναίκες.

Στο διαμέρισμα που μίσθωναν αλλοδαποί ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν  λόγο για άτομα που σχετίζονται με υποθέσεις ναρκωτικών ουσιών ενώ κάτοικοι της περιοχής που γνώριζαν τα συγκεκριμένα άτομα κάνουν  λόγο  για άτομα που πηγαινοέρχονταν στην Αθήνα αλλά χωρίς να είχαν δημιουργήσει προβλήματα στην περιοχή.

Επίσης άλλες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι η μεγάλη αυτή επιχείρηση σχετίζεται με την δολοφονία αστυνομικού στο Δίστομο από δραπέτες.

Οι κάτοικοι της περιοχής έντρομοι παρακολουθήσαν την αστυνομική επιχείρηση με αρκετούς μάλιστα από αυτούς , φοβισμένοι, να προσπαθούν να κρυφτούν ενώ άλλοι πάλι  παρέμεναν στον δρόμο για αρκετή ώρα μην μπορώντας να ησυχάσουν σε μια περιοχή που στο παρελθόν δεν έχει απασχολήσει ξανά  τις αστυνομικές αρχές.

 

Πηγή : Νέα Κρήτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook