Ηράκλειο | Έκοψαν το ρεύμα σε ζαχαροπλάστη | Άχρηστα τα ευπαθή είδη

ηράκλειο-έκοψαν-το-ρεύμα-σε-ζαχαροπλά-67996

glykaΤα μαλλιά του τραβούσε χθες ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου επί της λεωφόρου Κνωσού, όταν εντελώς απροειδοποίητα είδε τα τεχνικά συνεργεία να του κόβουν το ρεύμα. Έτσι, χωρίς να υπολογίζουν την οικονομική ζημιά που θα του προκαλούσαν, αφού δεκάδες ευπαθή είδη που διαθέτει το κατάστημά του (βλέπε γλυκά, σοκολάτες, παγωτά) αλλοιώθηκαν και κατέληξαν στα σκουπίδια, τα συνεργεία έλαβαν δράση στις 6:20 το πρωί και μέσα σε λίγα λεπτά του έκοψαν την παροχή.

Ο ίδιος, εξοργισμένος, επικοινώνησε με την εφημερίδα «Νέα Κρήτη». Όπως είπε, δεν αρνείται ότι είχε προηγούμενο όφελος, όμως αυτό μεταφέρθηκε στον τελευταίο λογαριασμό, ο οποίος λήγει στις 18 του μήνα που διανύουμε. Έτσι, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται, είχε το χρονικό περιθώριο να τον εξοφλήσει, πράγμα που ήταν διαθέσιμος να κάνει όταν ερχόταν εκείνη η ώρα, όπως τόνισε.

Παρ’ όλα αυτά του κόψανε χθες το ρεύμα, με τον ίδιο να καταγγέλλει το γεγονός, επισημαίνοντας ότι τουλάχιστον στις επιχειρήσεις που προσπαθούν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους θα πρέπει να υπάρχει μια προειδοποίηση προτού η εκάστοτε υπηρεσία αποφασίσει να τους δέσει τα πόδια και να τους οδηγήσει μια ώρα αρχύτερα, δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας, στην οικονομική κατρακύλα.

 

Πηγή : Νέα Κρήτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook