ΗΠΑ: 12χρονος νεκρός στην ψηλότερη νεροτσουλήθρα του κόσμου | Video

ηπα-12χρονος-νεκρός-στην-ψηλότερη-νεροτ-408343

Ένα αγόρι 12 ετών, γιος τοπικού πολιτικού, έχασε την ζωή του σε νεροτσουλήθρα στο Κάνσας των ΗΠΑ την Κυριακή. Πρόκειται για τον Caleb Thomas Schwab, γιο του τοπικού βουλευτή Scott Schwab, ο οποίος «σκοτώθηκε σε δυστύχημα που συνέβη» στην νεροτσουλήθρα Verrückt σε πάρκο ψυχαγωγίας της πόλης.

Η σχετική ανακοίνωση, που εκδόθηκε από την οικογένεια του αγοριού, δεν αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες του θανάτου του 12χρονου ενώ, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η νερουτσουλήθρα παραμένει κλειστή για δύο ημέρες για να διερευνηθούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Στην ιστοσελίδα του πάρκου ψυχαγωγίας αναφέρεται ότι η νεροτσουλήθρα Verrückt (που στα γερμανικά σημαίνει «παράφρων»), είναι η υψηλότερη στον κόσμο και για να φθάσει κάποιος σε αυτή πρέπει να ανεβεί 264 σκαλοπάτια!

Η νεροτσουλήθρα άνοιξε τον Ιούλιο του 2014 με καθυστέρηση για να γίνουν πρόσθετες δοκιμές για θέματα ασφαλείας. Η εκπρόσωπος του πάρκου, Winter Prosapio, δήλωσε ότι καθώς η ασφάλεια είναι η πρώτη προτεραιότητα της επιχείρησης, το πάρκο παραμένει κλειστό προκειμένου να διεξαχθούν έρευνες για τα αίτια θανάτου του αγοριού και τόνισε ότι οι σκέψεις όλων και οι προσευχές είναι στην οικογένεια του 12χρονου.

Πηγή: protothema.gr

One thought on “ΗΠΑ: 12χρονος νεκρός στην ψηλότερη νεροτσουλήθρα του κόσμου | Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook