ΗΠΑ: Αστυνομικοί καταδιώκουν και σκοτώνουν ύποπτο σε ζωντανή μετάδοση!

ηπα-αστυνομικοί-καταδιώκουν-και-σκοτ-238436

ImageHandler (1)Ένας άνδρας από το Τέξας, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από την αστυνομία του Χιούστον, και όλα αυτά σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, καθώς είχε προηγηθεί 20λεπτη καταδίωξη στους δρόμους της πόλης.

Ο 41χρονος Φρανκ Σέπαρντ χτύπησε με το αυτοκίνητό του αρκετά οχήματα στο νοτιοανατολικό Χιούστον, πριν σταματήσει μπροστά από δυο σχολεία στα προάστια της πόλης, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Πατέρας τριών παιδιών, άρχισε την τρελή πορεία του, όταν οι αστυνομικοί αποπειράθηκαν να τον σταματήσουν για να του δώσουν κλήση. Εκείνη την ώρα, σε κάποιο άλλο σημείο, ο θείος του Σέπαρντ, έβλεπε τα γεγονότα να εκτυλίσσονται χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα ποιος είναι ο πρωταγωνιστής.

«Το βλέπω στην τηλεόραση, απορώντας «γιατί να προσπαθήσεις να ξεφύγεις από το νόμο;», χωρίς να γνωρίζω ότι πρόκειται για τον ανηψιό μου» είπε ο θείος, Κρις Σέπαρντ.

«Με πήρε η αδερφή μου, η μάνα του και μου είπε ότι τον σκότωσαν» αποκάλυψε.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, ο 41χρονος δούλευε ως κουρέας και ήταν πατέρας τριών παιδιών περιμένοντας να γεννηθεί το τέταρτο.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο Σέπαρντ κάλεσε την άμεση δράση και ισχυρίστηκε πως είχε ένα μωρό μέσα στο αυτοκίνητο και πως θα του έκανε κακό αν δεν σταματούσαν να τον κυνηγούν, χωρίς ωστόσο να ισχύει κάτι τέτοιο.

Την ώρα που σταματά το αυτοκίνητο, ο Σέπαρντ βγαίνει έξω, σκύβει να βρει κάτι μέσα στο αμάξι και μόλις βγαίνει, οι αστυνομικοί ανοίγουν πυρ, σκοτώνοντάς τον, την ώρα που τα τηλεοπτικά ελικόπτερα καλύπτουν τη σκηνή

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook