Ηλεκτρονικά οι Αιτήσεις για Ρύθμιση Οφειλών στο Δήμο Χανίων

ηλεκτρονικά-οι-αιτήσεις-για-ρύθμιση-ο-245882

dimosΗλεκτρονικά μπορούν πλέον να κάνουν τις αιτήσεις τους οι δημότες, που επιθυμούν να ενταχθούν στη ρύθμιση των οφειλών τους προς το Δήμο Χανίων. Μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου www.chania.gr και της  ηλεκτρονικής πλατφόρμας, που φτιάχτηκε ειδικά γι΄ αυτό τον σκοπό http://www.chania.gr/contact-dose.html,  οι δημότες μπορούν να συμπληρώνουν τα στοιχεία τους και να υποβάλλουν την αίτησή τους προς την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου.

Μόλις κατατεθεί η αίτηση, αρμόδιος υπάλληλος επικοινωνεί με τον ενδιαφερόμενο, προκειμένου να τον ενημερώσει για το ύψος και για τις δυνατότητες ρύθμισης της οφειλής του, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εξόφλησης ολόκληρου ή μέρους του ποσού, όπως προβλέπεται στο Νόμο 4321/2015.

Με αφορμή τη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, Δημήτρης Φραγκάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για πρώτη φορά δίνουμε τη δυνατότητα στους δημότες να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση για ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους προς το Δήμο. Σε λιγότερο από 2 λεπτά μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος, συμπληρώνοντας 6 βασικά προσωπικά του στοιχεία,  να υποβάλλει την αίτησή του μέσω της ιστοσελίδας www.chania.gr. Είναι μία απλή και γρήγορη διαδικασία, η οποία εξοικονομεί χρόνο στους πολίτες και διευκολύνει τις συναλλαγές τους με το Δήμο. Θέλουμε να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή των δημοτών, γι΄ αυτό σκοπεύουμε να πάρουμε ανάλογες πρωτοβουλίες ηλεκτρονικών υπηρεσιών, ώστε να επιταχύνουμε διαδικασίες και να εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τους δημότες μας».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook