Ζωνιανά | «Μέσα» οικογένεια με βαρύ βιογραφικό | Χασίς, όπλα και ΑΤΜ μεταξύ των «δραστηριοτήτων»

ζωνιανά-μέσα-οικογένεια-με-βαρύ-βιο-76187

astynomia4

13 συλλήψεις ατόμων ηλικίας 20 έως 55 ετών, καθώς και ο εντοπισμός 1,5 κιλού χασίς και κάποιων ειδών οπλισμού είναι ο απολογισμός γιγαντιαίας επιχείρησης που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ, από τα Ζωνιανά μέχρι το Λασίθι για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που είχε αναπτύξει πλούσια δράση στο έγκλημα των ναρκωτικών.

Τα «βαριά» ονόματα δύο εκ των πρωταγωνιστών της εγκληματικής οργάνωσης, την οποία θεωρείται ότι συγκροτούν οι συλληφθέντες, ξεχωρίζουν στη δικογραφία.

Πρόκειται από τη μία πλευρά για το γόνο γνωστής οικογένειας των Ζωνιανών, μέλη της οποίας είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη σπείρα που έκλεβε ΑΤΜ, και από την άλλη για ένα ακόμη άτομο της οικογένειας που είχε πρωταγωνιστήσει στις αντίστοιχες αποκαλύψεις για τη μαφία του χασίς σε Ηράκλειο και Λασίθι, η οποία απασχόλησε την κοινή γνώμη τους προηγούμενους μήνες.

Το συγκεκριμένο άτομο συνελήφθη στο Καλό Χωριό Ηρακλείου. Στην επιχείρηση επικεφαλής ήταν το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, ενώ συμμετείχαν περίπου 150 αστυνομικοί από το Τ.Α.Ε, την .Ο.Ε.Α ΟΠΚΕ την ασφάλεια και τα κατά τόπους τμήματα.

 

«Φέρε μου ένα Τραγάκι»

Οι διάλογοι από τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις είναι εντυπωσιακοί. Κυρίως ως προς την ευρηματικότητα των συνθημάτων που χρησιμοποιούσαν για την αγοραπωλησία των ναρκωτικών.

  •  «Φέρε μου ένα καλώδιο»
  • «Ένα τραγάκι θέλω»
  • «Πότε μπορείς να μου φέρεις το κορίτσι»

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η σημερινή υπόθεση συνδέεται με την υπόθεση κατάσχεσης των 16 κιλών κάνναβης στην οποία είχαν συλληφθεί δύο ημεδαποί και ένα αλλοδαπός.

Πηγή : Νέα Τηλεόραση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook