Ζούσε το μαρτύριο στα χέρια του άντρα της: Την βίαζε και την ξυλοκοπούσε επί χρόνια

ζούσε-το-μαρτύριο-στα-χέρια-του-άντρα-τ-637463

Βρήκε τη δύναμη να πάρει τα παιδιά της και να φύγει, ενώ τον κατήγγειλε στην αστυνομία – Το Κακουργιοδικείο τον καταδίκασε σε 12 χρόνια φυλακή

Με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Τρικάλων την απίστευτη κακοποίηση που υφίστατο από τον βίαιο σύζυγό της, ο οποίος την βίαζε επανειλημμένα και της προκαλούσε σωματικές βλάβες, μια 35χρονη γυναίκα η οποία βρήκε το κουράγιο να φύγει από το σπίτι στον Βόλο της μαζί με τα δυο παιδιά της!

Σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε το 2016 σε βάρος του 45χρονου συζύγου της, εκείνος την κακοποιούσε σεξουαλικά και χτυπούσε την 15χρονη κόρη τους. Εναντίον του κατηγορούμενου είχε ασκηθεί δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, πρόκληση σωματικών βλαβών και ενδοοικογενειακή βία. Στο δικαστήριο κατέθεσαν δύο φίλες της 35χρονης, οι οποίες επιβεβαίωσαν το μαρτύριο που βίωνε ζώντας καθημερινά με τον φόβο και τον πανικό για την ίδια και τα παιδιά της.

Ο 45χρονος, που φέρεται να απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει, αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες. Όμως, τελικά επικαλέστηκε ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα! Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση 12 ετών χωρίς να δώσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση κι έτσι κρατείται για να οδηγηθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα όπου θα εκτίσει την ποινή.

Πρωτο Θεμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook