Ζαμπίδη εσύ σούπερ σταρ… Θρυλικό φινάλε μπροστά σε 7.000 κόσμο

ζαμπίδη-εσύ-σούπερ-σταρ-θρυλικό-φινά-263057

Έτσι βάζουν τέλος οι ζωντανοί θρύλοι! Στο ΣΕΦ, μπροστά στο ελληνικό κοινό που τον λάτρεψε σαν Θεό όλα αυτά τα χρόνια, ο Μιχάλης Ζαμπίδης νίκησε τον Στιβ Μόξον κι έριξε αυλαία στην απίθανη καριέρα του.

Στο ΣΕΦ, μπροστά σε περίπου 7.000 κόσμο, ο Μιχάλης Ζαμπίδης έβαλε τέλος στην πλούσια καριέρα του, όπως του άρμοζε. Με ακόμα μια νίκη. Με ψηλά το κεφάλι. Με την «μαγκιά» που είχε καθ’ όλη τη διάρκεια της θρυλικής πορείας του.

Ο «Iron Mike» στο τελευταίο παιχνίδι του, δεν «μάσησε» ούτε απ’ την (θεωρητικά καλύτερη) κατάσταση του αντιπάλου του, ούτε απ’ τα προγνωστικά!

Παίζοντας με καρδιά και ψυχή –όπως όλα αυτά τα χρόνια, ο Έλληνας πρωταθλητής ανάγκασε τον Αυστραλό Στιβ Μόξον να του υποκλιθεί μετά από πέντε γύρους, χάρη στην ομόφωνη απόφαση των κριτών.

Οι θαυμαστές του στις εξέδρες τον αποθέωσαν, τον ευχαρίστησαν και τον… συγκίνησαν. Απόλυτα δίκαια. Για όλα αυτά που έχει προσφέρει. Για τις χαρές που ‘χει δώσει, για τη μεγάλη «διαφήμιση» που ‘χει κάνει όλα αυτά τα χρόνια στην χώρα μας.

Την απονομή στον μεγάλο Ζαμπίδη έκανε ένας άλλος μεγάλος, ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Κι έτσι, λοιπόν, μπήκε τέλος στην καριέρα του «βραχύσωμου» αλλά θαυματουργού kickboxer ύστερα από 178 αγώνες, μετρώντας 156 νίκες και 87 νόκ-άουτ. Απλά Θρύλος!

Πηγή: sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook