«Ζήτημα τιμής» για τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης η ολοκλήρωση των έργων

ζήτημα-τιμής-για-τον-οργανισμό-ανάπ-76265

oadyk oakΓια τις «δυσβάσταχτες» όπως τις χαρακτηρίζει, οφειλές που κληρονόμησε από τον ΟΑΝΑΚ αλλά και για την «αναπτυξιακή διάσταση» που «κυριαρχεί στον προγραμματισμό του ΟΑΚ», κάνει λόγο σε επιστολή του προς τα ΜΜΕ, ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, κ. Λευτέρης Κοπάσης.

Αναλυτικά, αναφέρει τα εξής:

kopasis«Με την ευκαιρία και σε συνέχεια της δημοσιοποίησης στοιχείων που αφορούν στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης ΑΕ και αποτέλεσαν μέρος της ενημέρωσης των μελών του ΔΣ, επανέρχομαι ώστε να επιβεβαιώσω την ακρίβειά τους και να διαβεβαιώσω ως προς την διάθεση της Διοίκησης για την απόλυτη διαφάνεια των θεμάτων που διαχειριζόμαστε με εξονυχιστική διερεύνηση και εξέταση σε βάθος, συστηματικά και αδιάλειπτα.

Έτσι όπως και σε κάθε ένα από τα προηγούμενα διοικητικά συμβούλια παρέχονται από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο σαφείς πληροφορίες και σφαιρική ενημέρωση για τις εξελίξεις στα σημαντικά θέματα του Οργανισμού, μεταξύ των οποίων σημαίνουσα θέση κατέχουν τα θέματα των δυσβάσταχτων ληξιπρόθεσμων οφειλών του πρώην ΟΑΝΑΚ τις οποίες προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε, και ο πλειστηριασμός του κτίριο της Αγ Τίτου που επιδιώκουμε να περισώσουμε.

Όμως πραγματικά αυτό που κυριαρχεί στον προγραμματισμό μας είναι η αναπτυξιακή διάσταση της παρέμβασής μας για την πρόοδο του τόπου μας και έχει οδηγήσει να αναδειχτεί σε ζήτημα τιμής για τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης ΑΕ η ολοκλήρωση των σημαντικών έργων που έχει αναλάβει, εντός του χρονοδιαγράμματος και στους προκαθορισμένους όρους ποιότητας και κόστους όπως πχ ο κόμβος Αμαρίου ή η σήραγγα πλήρωσης του Φράγματος του Αποσελέμη κά.

Στα πλαίσια αυτά διαπιστώνω ως Διευθύνων Σύμβουλος μια πρωτοφανή διάθεση συμμετοχής και προσφοράς από την συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων του Οργανισμού, χωρίς σκιές και πρόσημα προέλευσης,οι οποίοι διαθέτουν εξαιρετική κατάρτιση και εμπειρία όπως και επαγγελματική προσήλωση στην κατεύθυνση επίτευξης των κοινών μας στόχων.

Τέλος επιβάλλεται η αναφορά στην πάντοτε αποτελεσματική καθοδήγηση και παρέμβαση του Προέδρου του ΔΣ και Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Γιώργου Δεικτάκη, όπως και του συνόλου του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και των πολιτικών δυνάμεων του νησιού για την επίλυση κάθε προβλήματος που παρουσιάζεται συμβάλλοντας έτσι στην εκπλήρωση της αποστολής μας με τον καλύτερο τρόπο.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας του νησιού μας για την ευκαιρία που μας παρέχουν ώστε να προβάλουμε τις θέσεις μας.

Λευτέρης Κοπάσης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός MSc,  Διευθύνων Σύμβουλος Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης ΑΕ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook