Ζέστη; Αυτό είναι το κοκτέιλ που σου ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σου

ζέστη-αυτό-είναι-το-κοκτέιλ-που-σου-ται-535147

Εν όψει των πιο ζεστών ημερών του χρόνου σκέφτηκα ότι θα ήταν μια διασκεδαστική ιδέα να έχουμε ένα δροσιστικό ταξίδι μέσα από μια συνταγή κοκτέιλ για κάθε ζώδιο. Σας προκαλώ να ρίξετε μια ματιά και να δείτε, αν οι παρακάτω συνταγές θα σας ξεδιψάσουν ανάλογα με τα γνωρίσματα του χαρακτήρα σας!

Κριός~The Rocket

kriosssss SOSTI

Πρόκειται για ένα τολμηρό, αλλά απλό κοκτέιλ, αρκετά κατάλληλο για το ζώδιο της φωτιάς που ανήκετε. Μπορεί να το δοκιμάσετε σαν ένα στοίχημα, την πρώτη φορά, αλλά η πιπεράτη γεύση του μιλά σε αυτούς που τολμούν και είναι αρκετά «άντρες» για να δοκιμάσουν.

Υλικά

1 1/2 μεζούρα Absolut Peppar, 1/2 μεζούρα λικέρ ροδιού, 60-70 ml Cola

Σε ένα ποτήρι ανάμειξης μισογεμάτο με πάγο, συνδυάστε την βότκα και το λικέρ από ρόδι και ανακατεύστε καλά για να «χαλαρώσει». Τοποθετήστε μια χούφτα παγάκια σε ένα κοντό γυάλινο ποτήρι που δεν θα επηρεάζει αρνητικά το αλκοόλ πάνω από το φρέσκο ​​πάγο. Ρίξτε στην κορυφή κόλα και ανακατέψτε μία ή δύο φορές για να τα συνδυάσετε. Δεν χρειάζεται ένα ιδιότροπο ποτήρι μαρτίνι, καθώς μια απλή παρουσίαση είναι το καλύτερο. Γαρνιτούρα, εάν είναι επιθυμητό, ​​με μια αποξηραμένη κόκκινη πιπεριά.

Ταύρος ~The Lap of Luxury

tayrosgfgfSOSTI

Σαν λάτρεις της άνεσης και πρόθυμοι να γευτείτε τα πιο φίνα πράγματα, ίσως οδηγηθείτε σε μια υπέρβαση όσον αφορά στο κοκτέιλ σας. Για εσάς όμως, ύστερα από μια κοπιαστική ημέρα η απόλαυση των αισθήσεων σας επιβάλλεται για να έρθετε στα ίσα σας, έτσι δεν είναι; Στο πνεύμα αυτής της φίνας αίσθησης και απόλαυσης, το κοκτέιλ σας εξυπηρετεί και τα δύο.

Υλικά

90ml αρωματισμένη βότκα με σαντιγί, 2 1/2 μεζούρες Godiva Λικέρ, 1 1/2 μεζούρες Kahlua, 30 ml πικάντικο σιρόπι ζάχαρης, σταγόνες Ροδόνερο, γαρνιτούρα από κρυσταλλένια ζάχαρη, σοκολάτα σαντυγί και βρώσιμα φύλλα χρυσού

Πασπαλίζουμε 2 ποτήρια κοκτέιλ με την κρυσταλλένια ζάχαρη και τα αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα σέικερ με πάγο συνδυάζουμε όλα τα υγρά συστατικά και ανακινούμε μέχρι να γίνει ένα ωραίο παγωμένο μείγμα. Γεμίζουμε τα έτοιμα ποτήρια κοκτέιλ, βάζοντας στην κορυφή κάποια κρέμα σαντιγί και μερικά βρώσιμα ψήγματα χρυσού. Μοιραστείτε το με έναν φίλο σας.

Δίδυμος~ Twist of Fate

didymosSOSTI

Το ζώδιό σας συνδυάζεται με το κίτρινο χρώμα και τη γεύση του γλυκάνισου. Και ενώ είναι αλήθεια ότι σας προκαλεί ανία να παγιδευτείτε σε ένα και μόνο κοκτέιλ, σας δίνω αυτήν την συνταγή ως σπονδή για την ανεβασμένη διάθεσης σας. Η γεύση του κοκτέιλ είναι μια μελέτη στην ομοιομορφία και την αντίθεση. Ο ανανάς ενισχύει τη γλυκύτητα του limoncello, ενώ οι νότες γλυκάνισου από το Galliano ανεβάζουν την ξινή γεύση και παρόλα αυτά μαζί κάνουν ένα χαρούμενο κίτρινο κοκτέιλ. Στην πραγματικότητα, κάθε γουλιά είναι ένα ελαφρώς διαφορετικό μείγμα, όπως είστε κι εσείς από μέρα σε μέρα.

Υλικά

60 ml χυμός ανανά, 30 ml Galliano, 30 ml Limoncello, γαρνίρετε με ένα κομμάτι γλυκόριζα ή βατόμουρου

Συνδυάστε το Galliano, limoncello και το χυμό ανανά σε ένα σέικερ με πάγο και ανακινήστε καλά. Σουρώνετε σε ένα παγωμένο ποτήρι κοκτέιλ και γαρνίρετε με ένα κόκκινο κομμάτι από γλυκόριζα ή βατόμουρου, ακριβώς για να κάνει αντίθεση.

Καρκίνος~ Watermelon Velvet

karkinosSOSTI

Ένα κοκτέιλ που θα σας παρασύρει σε ένα «κύμα» νερού αυτό το καλοκαίρι είναι ιδανικό για εσάς, έτσι το καρπούζι θα αποτελέσει την βασική γεύση (αντιστοιχεί στον Καρκίνο). Αλλά τι άλλο; Για τις ευαισθησίες σας λίγο σναπς από γλυκό ροδάκινο είναι must, είτε ως νέκταρ είτε ως σναπς.

Υλικά

60ml Πράσινο Τσάι, 35ml σναπς Καρπούζι, 1/2 μεζούρα σναπς Ροδάκινο,1/2 μεζούρα απλό σιρόπι

Συνδυάζετε όλα τα συστατικά σε ένα σέικερ με πάγο και ανακινείτε, το σουρώνετε σε ένα παγωμένο ποτήρι κοκτέιλ και γαρνίρετε με μια φέτα καρπούζι.

Λέων ~The Sunset

leonnnnnSOSTI

Η διχρωμία στην εμφάνιση αυτού του κοκτέιλ, που συνδυάζει την απόχρωση της φωτιάς με τις ακτίνες του ήλιου, δημιουργεί την ιδέα ενός καλοκαιρινού ηλιοβασιλέματος. Είναι κάπως τροπικό ποτό, ωραίο για να δροσιστείτε στη ζέστη του καλοκαιριού από τον Ιούλιο του Λέοντα μέχρι και τον Αύγουστο που είναι κι ο μήνας κυριαρχίας του. Μπορείτε να ανακατεύετε το κέντρο λίγο για να πάρει τη γρεναδίνη και να αναμειχθεί ομοιόμορφα πριν το πιείτε ή να το πιείτε σε στρώματα. Όπως και να εχει, είναι ένα πολύ νόστιμο ποτό.

Υλικά

60 ml Νέκταρ Mango,30 ml Cointreau (λικέρ από πορτοκάλια),15 ml σναπς Ροδάκινο,15 ml Γρεναδίνη

Συνδυάστε το μάνγκο, το Cointreau και το σναπς σε ένα σέικερ με πάγο και ανακινήστε. Ρίξτε το μείγμα σε ένα φανταχτερό ποτήρι κοκτέιλ. Τελειώνετε με την γρεναδίνη που την αφήνετε να εγκατασταθεί στον πυθμένα του ποτηριού. Θαυμάστε το αριστούργημα σας και πιείτε κάθε γουλιά του με υπερηφάνεια.

Παρθένος~ The white lady

partenossssSOSTI

Είστε πολύ αυτοκριτικοί και προσπαθείτε συνεχώς να βελτιώσετε τους εαυτούς σας, όχι μόνο τους άλλους. Λόγω αυτής της αυτοανάλυσης είναι συχνό φαινόμενο οι πόνοι στο στομάχι, γι’ αυτό το κοκτέιλ σας είναι μια μικρή απόκλιση σε σχέση με τα άλλα ζώδια, δεδομένου ότι είναι περισσότερο ένα δροσιστικό αντίδοτο υγείας για την καθημερινή σας ζωή. Το τζίντζερ είναι ένα φυσικό καταπραϋντικό για το στομάχι σε διάφορες μορφές του. Επίσης η μπύρα τζίντζερ, δεν περιέχει αλκοόλ. Το φουντούκι λικέρ από την άλλη, συνδέεται με το ζώδιο σας και το πορτοκάλι είναι απλά ένα ωραίο συμπλήρωμα σε αυτά τα δύο.

Υλικά

60 ml Ginger Beer, 3/4 Frangelico (λικέρ φουντουκιού), 1/2 Cointreau

Συνδυάστε τα συστατικά με πάγο σε ένα ποτήρι ανάμιξης και ανακατέψτε μέχρι να γίνει αρκετά δροσερό χωρίς ανάδευση. Σουρώνετε σε ένα νέο ποτήρι ​​με μερικούς κύβους φρέσκο ​​πάγο και γαρνίρετε με κάποια κρυσταλλική πιπερόριζα.

Ζυγός~Balance Elixir

zygosSOSTI

Αυτό το κοκτέιλ είναι ιδανικό για εσάς γιατί προσπαθεί να κρατήσει την ισορροπία, κάτι που είναι κύριο χαρακτηριστικό σας. Θέλω να πω ότι υπάρχει εξίσου σωστή δόση στα υλικά σε σχέση με τα χρώματα, την ισορροπία ανάμεσα στις γλυκές έναντι των αλμύρων – ουδέτερων γεύσεων και μόνο ένα κομμάτι προστιθέμενης διασκέδασης μεταξύ μήλου και πορτοκαλιού στην κορυφή!

Υλικά

60 ml Dry Gin, 60 ml Χυμό μήλου, 1/2 μεζούρα μπλε Curacao, 1/2 μεζούρα σόδα

Συνδυάζουμε όλα τα συστατικά με πάγο σε ένα γυάλινο ποτήρι και ανακατεύουμε καλά ή τα βάζουμε σε ένα shaker. Σουρώνουμε  το μείγμα σε ένα παγωμένο ποτήρι κοκτέιλ.

Σκορπιός~ The Secret

SKORPIOSSSSSSOSTI

Εναρμονίζοντας την φυσική σας ανάγκη να μην δείχνετε τα χαρτιά σας κρύβοντας ό, τι συμβαίνει πίσω από τα ενίοτε κυκλοθυμικά σας μάτια, είναι ο λόγος που σας ταιριάζει ένα κοκτέιλ σερβιρισμένο με τέτοιο τρόπο που να χαρακτηρίζετε από φλόγες ή με ξηρό πάγο για την επιπλέον ειδική αφή.  Μη θέλοντας να αγνοήσω τις ισχυρές γεύσεις που συνδέονται με τον Σκορπιό σε γενικές γραμμές, θα παρουσιάσω αυτό το κοκτέιλ προς τιμήν σας.

Υλικά

Χυμό από ½ πορτοκαλί,60 ml Πικάντικο Ρούμι, 3/4 Brandy, 1/4 Amaretto

Συνδυάζουμε όλα τα συστατικά σε ένα ποτήρι με πάγο και ανακατεύουμε μέχρι να κρυώσει καλά, σκεφτόμενοι κρυφές σκέψεις. Σουρώνετε σε ένα παγωμένο ποτήρι κοκτέιλ και γαρνίρετε με μια φέτα πορτοκάλι και ένα κεράσι μαρασκίνο ή δύο.

Τοξότης~Great Ball of Fire

toxotisSOSTI

Σας αρέσει η συνεχόμενη αλλαγή και η ενθουσιώδης φύσης σας αρέσκεται σε κοκτέιλ που είναι αυθόρμητα και αισθάνεστε ότι δεν σας περιορίζουν στα συνηθισμένα. Στο κυνήγι για το ιδανικό, προτείνω αυτό εδώ που δίνει προσοχή στο άρωμα του σκούρου ουίσκι, που όμως συνδυάζεται με άλλα συστατικά για να δώσει μια τελική πληθωρική γεύση. Το λικέρ βατόμουρο μπορεί εύκολα να δώσει εξτρά γλυκιά, σιροπιαστή γεύση, αλλά το ουίσκι και το γκρέιπφρουτ είναι σε θέση να το κρατήσουν σε μια απίστευτη πρόκληση εξερεύνησης νέων γευστικών εμπειριών.

Υλικά

60 ml χυμό γκρέιπφρουτ Pink, 1 1/2 μεζούρα Bourbon Whisky, 1/2 μεζούρα λικέρ βατόμουρο, 1 σταγόνα Angostura Bitters

Συνδυάστε τα πάντα σε ένα shaker με πάγο και ανακινήστε. Σουρώνετε σε ένα παγωμένο ποτήρι κοκτέιλ και απολαμβάνετε.

 

Αιγόκερως~ The Smoky Mountain

aigokerosSOSTI

Είστε από τα άτομα που πάντα αναζητούν νέα ύψη. Το Smoky Mountain είναι το κοκτέιλ σας, με βάση το παλιό αυθεντικό κονιάκ, το οποίο γλυκαίνεται από το ροδάκινο και το Kahlua. Σαν αυθεντικοί Αιγόκεροι θα χρησιμοποιήσετε το καλύτερο που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, ακόμη και αν δεν έχετε ακόμα εγκλιματιστεί στη γεύση. Για να βοηθήσετε το κοκτέιλ να «δέσει» προσθέστε το σναπς.

Υλικά

60 ml κονιάκ,1 1/4 σναπς Ροδάκινο, 1/2 Kahlua

Συνδυάστε τα τρία συστατικά σε ένα ποτήρι ανάμειξης με πάγο και ανακατεύστε για ακριβώς 15 δευτερόλεπτα για να «χαλαρώσει» επαρκώς το αλκοόλ, χωρίς να αραιωθεί περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται. Σουρώνετε σε ένα παγωμένο ποτήρι με μεγάλο όγκο και δεν αμαυρώνετε το ποτό με οτιδήποτε, ακόμη και αν μοιάζει ότι χρειάζεται ένα κεράσι μαρασκίνο.

 

Υδροχόος~Aqua Sparkler

ydroxoosSOSTI

Ο ενθουσιασμός και η ζωντανή έκφραση της πρωτοτυπίας που σας κάνει να θέλετε να βλέπετε τα πράγματα ενδιαφέροντα, κλείνονται σε ένα κοκτέιλ Aqua που χωρά όλα τα χαρακτηριστικά σας σε ένα ψηλό ποτήρι. Κάθε συστατικό σε αυτό το διαφορετικό κοκτέιλ συνδυάζεται για ένα μοναδικό μείγμα από βότκα, μπλε Κουρακάο, χυμό λάιμ και σιρόπι αμυγδάλου.

Υλικά

60 ml Βότκα,15 ml μπλε Curacao,10 ml χυμό Λάιμ,10 ml σιρόπι Αμυγδάλου, Sprite για συμπλήρωμα

Αυτό το κοκτέιλ μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο, αλλά σε πηγαίνει κατ ‘ευθείαν στο the point και είναι σίγουρα πολύ μπροστά από την εποχή του. Πολύ δυνατό επίσης.

Ιχθύες~The Motion of the Ocean

ixthsSOSTI

Αντιλαμβάνεστε τις λεπτές γεύσεις καλύτερα από τον καθένα και θα απολαύσετε ιδιαίτερα ένα γευστικό κοκτέιλ. Αγαπάτε επίσης την αίσθηση που σας μεταφέρει μακριά από την πραγματικότητα και που προκαλείται από ένα γύρο κοκτέιλ, οπότε πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην κατανάλωσή του. Θα μπορούσατε παράλληλα να δείτε την ταινία «Κοκτέιλ» με τον Tom Cruise, για περισσότερα σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα από την κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών.

Υλικά

30 ml Vanilla Vodka, 30 ml Νέκταρ Mango,3/8 Melon Liqueur, 1/4 χυμό λάιμ

Συνδυάστε το με πάγο και ανακινήστε μέχρι το μείγμα να γίνει πολύ παγωμένο. Σουρώνετε σε ένα παγωμένο ποτήρι κοκτέιλ και γαρνίρετε με ένα ψάρι από καραμέλα. (Δημιουργούμε στην καραμέλα με κάποιο ψαλίδι της κουζίνας, μια εγκοπή που θα βοηθήσει να σταθεί στην άκρη του γυαλιού και όχι να «πνιγεί» στο βάθος του καρπουζιού.)

Στην υγειά σας από το astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook