Ευχαριστήριο Μαρκουλάκη για εκλογές ΝΟΔΕ ΝΔ: «Να κάνουμε την παράταξη πρώτη δύναμη στα Χανιά»

ευχαριστήριο-μαρκουλάκη-για-εκλογές-603200

Τις ευχαριστίες του αλλά και την υπόσχεση να αναδειχθεί η ΝΔ πρώτη δύναμη στα Χανιά, διαβίβασε με ανακοίνωσή του ο επανεκλεγείς πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά, Γιώργος Μαρκουλάκης μετά τις εσωτερικές εκλογές που διενεργήθηκαν.

Στην ανακοίνωση του χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους φίλους και φίλες της Νέας Δημοκρατίας Χανίων που συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές της 13 Μαΐου. Είναι πραγματικά για μένα μεγάλη τιμή,  η εμπιστοσύνη που δείξατε στο  πρόσωπο μου.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, όρεξη για δουλειά και διάθεση για συνεργασία με όλους τους υποψήφιους, είτε εκλέχτηκαν είτε όχι, σας υπόσχομαι ότι θα κάνουμε την παράταξη μας πρώτη δύναμη στα Χανιά καθώς κανείς δεν περισσεύει.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στις δεκάδες εθελόντριες και εθελοντές που εργάστηκαν σκληρά και ανιδιοτελώς για να φέρουν σε πέρας επιτυχώς με τις πλέον διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες όλη την εκλογική διαδικασία της Κυριακής, η οποία ξεπέρασε σε συμμετοχή κάθε προσδοκία μας».

zarpanews.gr

One thought on “Ευχαριστήριο Μαρκουλάκη για εκλογές ΝΟΔΕ ΝΔ: «Να κάνουμε την παράταξη πρώτη δύναμη στα Χανιά»

  1. Με τα βαριδια ομως να ενημερώσει η ΝΟΔΕ Χανίων τι θα γινει….για να παρουμε μπρατσακια μην παμε στο πατο….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook