Ερωτοχτυπημένος ανήλικος χάριζε τα κλοπιμαία στην καλή του

ερωτοχτυπημένος-ανήλικος-χάριζε-τα-κ-159605

diarrixiΈμπειρος διαρρήκτης ήταν στα 16 του χρόνια ένα αγόρι που είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές της Αλεξανδρούπολης για κλοπές. Φαίνεται, όμως, πως ήταν και… ερωτοχτυπημένος με την επίσης ανήλικη κλεπταποδόχο, μαζί με την οποία τον τσάκωσαν οι άνδρες της  Ασφάλειας!

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν από τις έρευνες που έκαναν ότι ο 16χρονος είχε διαρρήξει ένα σπίτι στην πόλη την περασμένη Τετάρτη και άλλο ένα στις 12 Φεβρουαρίου και είχε κλέψει συνολικά από το εσωτερικό τους τρεις χρυσές λίρες Αγγλίας, χρυσαφικά και κοσμήματα άγνωστης αξίας, ένα ρολόι και 20 ευρώ. Ταυτόχρονα, πληροφορήθηκαν ότι διατηρούσε σχέση με μια 17χρονη και έκαναν έρευνα στο σπίτι της.

Έτσι διαπίστωσαν ότι ο ανήλικος φίλος της της είχε κάνει δώρο ένα από τα κλεμμένα κοσμήματα, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή της 17χρονης και της στοίχισε την σύλληψή της και την κατηγορία της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος από την εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης στην οποία οδηγήθηκε μαζί με τον 16χρονο που κατηγορείται για κλοπές!

Πηγή : protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook