Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ερωτική-εβδομάδα-για-όλα-τα-ζώδια-145266
zodia23Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 24 έως και 28 Νοεμβρίου;

Κριός

Διαισθάνεσαι ότι κάτι καλό πάει να γίνει και σίγουρα θα κάνεις πιο κυκλωτικές κινήσεις για να πλησιάσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Με τον Ζυγό βρίσκεσαι σε μια απόσταση, όχι εξαιτίας ότι έχει συμβεί κάτι μεταξύ σας, αλλά πιθανόν να έχει δουλειές και εσύ έχεις αποφασίσει για λίγο να μείνεις στο περιθώριο γιατί έτσι σου βγαίνει και προσπαθείς να είσαι όσο μπορείς περισσότερο σωστός/η. Η σχέση με τον Αιγόκερω σε πιέζει αρκετά γιατί δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει αν είστε σε καλό δρόμο γιατί έχετε διαφορετική οπτική γωνία σε πολλά θέματα. Με τον Τοξότη θα περάσεις καλά γιατί θα σας βγει το αισιόδοξο κομμάτι και συχνά θα συμπεριφέρεστε σαν μικρά παιδιά. Χρειάζεται και αυτό. Με τον Καρκίνο υπάρχουν εντάσεις γιατί θέλεις την ελευθερία σου κατά κάποιο τρόπο και είναι δύσκολο να σε καταλάβει.

Ταύρος

Βρίσκεσαι σε μια φάση που τα βλέπεις όλα με την λογική και κυρίως με μεγάλη υπευθυνότητα. Για αυτό θα κάνεις πίσω σε μια σχέση που δεν έχει ακόμα καθοριστεί και κυρίως δεν έχετε μιλήσει ο ένας στον άλλον. Για αυτό θα κάτσεις στα αυγά σου χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα φλερτάρεις εξ αποστάσεως με τον Κριό ή το Λιοντάρι. Αντίθετα με τον Σκορπιό θα υπάρχει μια απομάκρυνση γιατί νιώθετε και οι δυο κούραση και πιθανόν μοναξιά ο καθένας από την δική του σκοπιά. Την χαρά στην καθημερινότητά σου θα στην φέρει ο Τοξότης με τον οποίο έχετε έρθει από πολύ κοντά και πιθανόν να σκέφτεστε μια δουλειά από κοινού.

Δίδυμοι

Έχεις μια φυσική παρουσία η οποία σε βοηθάει αυτή την στιγμή να ανοίγεις πόρτες και να μειώνεις τις αντιστάσεις των άλλων, αλλά κυρίως του ατόμου που έχετε κάτι κοινό να πείτε. Για αυτό πιθανόν να βρεθείς πολύ κοντά με ένα Τοξότη που δεν ήταν εύκολο σε άλλες φάσεις να τον/την φέρεις δίπλα σου. Το καλό είναι ότι έχεις επικοινωνία και ο τρόπος που το κάνεις αναβαθμίζει την ποιότητα της σχέσης σου γιατί ασχολείσαι με τις ψυχολογικές ανάγκες του άλλου ατόμου πολύ πιο βαθιά αυτή την στιγμή. Με τον Αιγόκερω όμως αν δεν αλλάξεις τακτική δεν είναι εύκολο να είστε καλά μεταξύ σας γιατί δεν πετυχαίνει το σχήμα που έχετε δημιουργήσει επειδή υπάρχουν κόντρες και διαφωνίες.

Καρκίνος

Νιώθεις ότι όλο και από κάπου θα ξεφυτρώσει ένα πρόβλημα αν δεν έχει ήδη βγει στην επιφάνεια γιατί όλα σου τα προβλήματα έρχονται ξαφνικά και από εκεί που δεν το περιμένεις. Για αυτό με τον Αιγόκερω ενώ υπάρχει μια συνταρακτική σχέση εσείς και οι δυο την χαλάτε για κάποια θέματα πολύ επιφανειακά. Μην επικρίνεις και μην ψειρίζεις κάποιες ανάγκες του άλλου ατόμου γιατί τότε θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό η επικοινωνία σας. Πιθανόν λόγω της ανάγκης σου για αυτονομία και επιβολή θα κτυπηθείς στην αρχή με τον Κριό ή Ζυγό αλλά επειδή ψάχνεσαι πολύ θα σταματήσεις με δική σου πρωτοβουλία όλο αυτόν τον χαμό που γίνεται και θα προτιμήσεις να σταματήσεις τις εντάσεις. Ο Τοξότης είναι μια νέα εμπειρία και δεν ξέρεις ακόμα προς τα που να κινηθείς. Το μόνο που καταλαβαίνεις είναι ότι σου δίνει μια δόση αυτονομίας και ελευθερίας.

Λέων

Εσύ μπορεί να άλλαξες και να θέλεις να περνάς καλά αλλά τώρα έχουν μπει είτε οι δικές σου επαγγελματικές υποχρεώσεις, είτε του άλλου ατόμου οπότε δεν σε αφήνουν να φερθείς αυθόρμητα. Το ταξίδια ή οι μετακινήσεις θα είναι στην πρώτη γραμμή οπότε μέσα σε αυτό το γενικό κλίμα μπορεί να γνωρίσεις ένα πολύ φουριόζο Κριό που θα σε αποσπάσει από την καθημερινότητά σου γιατί θα σε βοηθήσει να δεις τον εαυτό σου όπως αληθινά είσαι. Ο εγωισμός σου που μερικές φορές υψώνεται όταν είναι να μιλήσεις με τον Σκορπιό θα σε προδώσει γιατί θα παραδεχτείς τελικά τι νιώθεις. Ίσως αυτό να μην είναι πρόσφατο συναίσθημα αλλά να το έχεις χρόνια φυλαγμένο μέσα στην καρδιά σου.

Παρθένος

Η αντανάκλαση της ευτυχίας σου πάντα βγαίνει προς τα έξω και επειδή δεν σου αρέσει να κρύβεις αυτό που νιώθεις θα το μοιραστείς με τους φίλους σου και θα ανοίξεις και πάλι το σπίτι σου. Η αιτία μπορεί να είναι ένας Τοξότης που βρίσκεται αυτή την στιγμή πολύ κοντά σου. Με την φιλοσοφία του και τον τρόπο που βλέπει την ζωή σε βοηθάει σημαντικά να ξεφεύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Η φιλική συμπεριφορά του Υδροχόο σε προβληματίζει γιατί δεν ξέρεις τελικά αν του αρέσεις ή όχι και όλο γυρίζεις στα πόδια του να δεις τι θα γίνει και όλο επιστρέφεις άπραγος/η/. Ευτυχώς όμως από αυτή την εβδομάδα και μετά ό, τι είναι να γίνει θα γίνει γιατί θα αποφασίσει να σε πλησιάσει αν αληθινά ενδιαφέρεται.

Ζυγός

Πετάς γιατί παίζεις και φλερτάρεις και αυτό σε εκφράζει πάρα πολύ. Επειδή σου αρέσει να ακούς συνέχεια κομπλιμέντα ίσως να μπερδέψεις τον ενδιαφέρον με την κολακεία και να μπλεχτείς τελείως με τον Ιχθύ γιατί με τίποτε δεν θα σου το ξεκαθαρίσει για να σε κρατάει στο χέρι. Χωρίς όμως να σημαίνει ότι εσύ δεν θα πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις ένα βήμα πιο κάτω. Με τον Σκορπιό θέλεις να εξαντλήσεις τα περιθώρια που έχεις δώσει για να αλλάξει τακτική. Πάντως καλό είναι να θυμάσαι ότι είναι καλύτερο να αλλάξεις εσύ τον εαυτό σου και πιο εύκολο να πετάξεις τις παλιές σου ιδέες παρά να έχεις την απαίτηση, να περιμένεις και τίποτε να μην γίνεται. Ο Αιγόκερως κάποια στιγμή θα σου ζητήσει εξηγήσεις για την δεύτερη σχέση που μπορεί να κρατάς.

Σκορπιός

Επεξεργάζεσαι με μια στενότητα όλες τις προσωπικές σου υποθέσεις γιατί στο ερωτικό σου κομμάτι μπορεί να λείπει αυτή την στιγμή η ζεστασιά που τόσο αναζητάς. Πάντως υπάρχει μια θεωρία και μπορεί αν την καταλάβεις, να την κάνεις και εσύ πράξη: αν θέλεις την αγάπη χρειάζεται να την δώσεις εσύ πρώτα και όχι να περιμένεις απαιτητικά να πάρεις και μετά αν εμπιστευτείς να αρχίσεις να δίνεις. Το αλισβερίσι της αγάπης θέλει τον τρόπο του γιατί όλα είναι σχετικά και όλα ρέουν ανάλογα με το πώς εσύ δίνεις και παίρνεις. Ο Ταύρος δεν σε ικανοποιεί γιατί βλέπεις ότι υπάρχει ένα κλείσιμο από την πλευρά του αλλά μάλλον περνάς κρίση γιατί αναθεωρείς πολλές αξίες μεταξύ σας. Ο πιο σύντομος δρόμος είναι αυτός της απλότητας και της εσωτερικής ηρεμίας. Αν φτιάξεις εσύ τον εαυτό σου τότε θα δεις ότι όλα θα αλλάξουν. Ο Καρκίνος ή ο Ιχθύς σου δημιουργεί εσωτερική ηρεμία και εμπιστοσύνη. Αν θέλεις να είσαι καλά αφέσου για λίγο χωρίς απαιτήσεις και καλούπια που σε δεσμεύουν.

Τοξότης

Αλλάζουν γρήγορα οι καταστάσεις και εσύ μπορεί να μην προλαβαίνεις τις εξελίξεις γιατί μέσα σου νιώθεις μια αναστάτωση αλλά και ευρυχωρία για να δεχτείς ακόμα και τα ελαττώματα του άλλου. Η διάθεσή σου πάντως έχει ανέβει, εκτός αν από άλλες, ιδιαίτερες συνθήκες νιώθεις κάπως απόμακρος/η από τις καταστάσεις. Πάντως θα αρχίσεις να βγαίνεις γιατί δεν θέλεις άλλο κλειστείς και θα γνωρίσεις πολύ νέο κόσμο. Η επέκταση και το καινούργιο, αυτό έχει τώρα ανάγκη. Αν είσαι και μόνος/η τώρα έχεις ευκαιρία να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου ταιριάζει. Η προσοχή σου μπορεί να έχει στραφεί στον Ταύρο αλλά δεν έχεις σιγουριά αν θέλεις να είστε μαζί ή απλά να βγαίνετε και να περνάτε καλά, χωρίς πολλές υποχρεώσεις.

Αιγόκερως

Επειδή ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο σου εσύ ανεβάζεις τον πήχη και όλο τριγυρνάς και έχεις μια γοητεία που σίγουρα το πρόσωπο που θα πέσει πάνω σου θα σου προσφέρει πάρα πολλά γιατί το εκπέμπεις. Η διχογνωμία πάντως δεν σε βοηθάει ούτε όταν σκέφτεσαι συνέχεια τι θα κάνεις και τι θα γίνει το μετά. Αν έχεις ψυχρανθεί με ένα φίλο σου, μην αφήνεις να σε επηρεάζει τόσο πολύ γιατί μπορεί να την πληρώσει ένας Ταύρος που είστε μαζί. Με τον Υδροχόο ίσως υπάρχει μια απόσταση εξαιτίας οικονομικών ή επαγγελματικών θεμάτων, κυρίως αν δουλεύετε κάτω από την ίδια στέγη. Μπορεί να νιώθεις μια πίεση να φέρεις εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις της σχέσης που έχεις. Μια σχέση που είναι μυστική και σου φαίνεται μαγική ίσως δεν είναι τόσο ιδανική όσο την νομίζεις.

Υδροχόος

Ράβεις και κόβεις γιατί είσαι πολύ απασχολημένος/η και σίγουρα έχεις την δική σου αδυναμία σε ένα πρόσωπο που δεν είναι άλλο από τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό. Όμως ίσως βλέπεις ότι δεν είναι το κατάλληλο άτομο κι απλά έχεις κολλήσει εκεί και να γυρνάει εμμονικά στο μυαλό σου. Αφού έχεις το άνοιγμα και γνωρίζεις κόσμο και κοσμάκη εκμεταλλεύσου το και αν δεν είσαι δοσμένος/η σε ένα πρόσωπο, μην αποκλείεις ότι μπορεί να γνωρίσεις και κάποιο που θα σου δώσει την χαρά και την ελπίδα και πάλι στην ψυχή σου. Ο Τοξότης μπορεί να είναι ένα από αυτά τα άτομα. Μην χρησιμοποιείς πάντως προφάσεις για να μένεις στο παρελθόν.

Ιχθύες

Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και όλο αυτό θα σε βγάλει από ένα λούκι που έχεις μπει λόγω της ευαισθησίας σου. Πιθανόν να πιστέψεις περισσότερο στην αξία σου και σίγουρα αυτό θα το διαπιστώσεις και εσύ γιατί μόλις βρεθείς με πολύ κόσμο, θα γίνει κάτι που δεν θα το πιστεύεις, δηλαδή θα γνωρίζεις ανθρώπους από το πουθενά, εύκολα και αβίαστα. Το δύσκολο είναι το μετά και πως θα καταφέρεις να κρατήσεις ένα άτομο γιατί ίσως στην πορεία κλωτσήσεις και δεν μπορείς να το συνεχίσεις. Με τον Παρθένο πάντως για να διατηρηθεί η επαφή μεταξύ σας θα πρέπει να έχεις μια σταθερή αναφορά για να μην χαθείτε στην πορεία.

Πηγή: www.astrology.gr

Πηγή: http://www.astrology.gr/astroQueen-Bella/EROTIKA-KAI-OHI-MONO/item/66619-erotiki-evdomada-gia-ola-ta-zodia#ixzz3JzRieEIJ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook