Επτά άνθρωποι που απολύθηκαν επειδή ήταν… σέξι | Photos

επτά-άνθρωποι-που-απολύθηκαν-επειδή-ή-324729

Το να δημοσιεύεις προκλητικές και προσωπικές φωτογραφίες στο διαδίκτυο και κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει αποδειχθεί για πολλούς καταστροφικό στο παρελθόν. Οι ειδικοί μάλιστα αναφέρουν ότι εκτός από φωτογραφίες θα πρέπει να είμαστε γενικώς προσεκτικοί με τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που μοιραζόμαστε με τρίτους και ιδίως ξένους στο διαδίκτυο.

Δείτε επτά περιπτώσεις που εκτός από τη δημοσίευση των προκλητικών τους φωτογραφιών, απολύθηκαν γιατί ήταν σέξι είτε στην προσωπική τους ζωή, είτε μέσω της εργασίας τους…

1. Η γυναίκα πυροσβέστης που πόζαρε γυμνή

smanfba1

Το 2013 η 26χρονη πυροσβέστης Clare Deloughrey απολύθηκε από την εργασία της λόγω προκλητικών φωτογραφιών με τη στολή. Συγκεκριμένα η πυροσβέστης απαθανατίστηκε από έναν φίλο της φωτογράφο και στις εικόνες φαινόταν να γυρίζει με τη στολή από τη δουλειά και σιγά σιγά να μπαίνει στο ντους με προκλητικά εσώρουχα ενώ σε κάποιες ήταν topless. Ο φωτογράφος ανέβασε τις φωτογραφίες στην προσωπική του ιστοσελίδα και έφτασαν μέχρι τους προϊσταμένους της υπηρεσίας απ’ όπου η γυναίκα απολύθηκε. Βέβαια όταν παραπονέθηκε για σεξιστική συμπεριφορά της απάντησαν ότι δεν απολύθηκε λόγω των γυμνών φωτογραφιών αλλά γιατί χρησιμοποιήθηκε το σήμα της πυροσβεστικής (που φαινόταν στη στολή) χωρίς την άδεια της υπηρεσίας.

2. Η καθηγήτρια που απολύθηκε γιατί δούλευε και ως μοντέλο εσωρούχων

smanfba2

Μέχρι τον Απρίλιο του 2013 η 26χρονη Olivia Sprauer δίδασκε αγγλικά στο σχολείο Martin County στο West Palm Beach της Φλόριντα. Τις υπόλοιπες ώρες πόζαρε και ως μοντέλο για εταιρείες εσωρούχων. Οι φωτογραφίες ήταν πολύ προκλητικές αλλά όχι γυμνές. Η ίδια μάλιστα σκεφτόταν κάποια στιγμή να παραιτηθεί από δασκάλα και να ασχοληθεί με το δεύτερο επάγγελμα. Την πρόλαβε όμως το σχολείο καθώς οι υπεύθυνοι την κάλεσαν να την ρωτήσουν αν οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν είναι αληθινές και δικές της. Όταν το παραδέχτηκε απολύθηκε.

3. Η μπαλαρίνα που απολύθηκε όταν πόζαρε γυμνή για ανδρικό περιοδικό

smanfba3

Το 2010 η Ρωσίδα μπαλαρίνα Karina Sarkissova απολύθηκε από την Κρατική Όπερα της Βιέννης και αιτία ήταν οι γυμνές φωτογραφίες της σε ανδρικά περιοδικά. Η μπαλαρίνα αφού είχε ποζάρει για το περιοδικό Penthouse και της είχε γίνει επίπληξη, αγνόησε τις προειδοποιήσεις και πόζαρε για το δεύτερο περιοδικό (Weiner) μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα. Το εξώφυλλο του Weiner είχε μια topless φωτογραφία της Sarkissova με τη λεζάντα, «Η μπαλαρίνα γυμνή, το μπαλέτο όπως το αγαπάμε.» Τότε σύμφωνα με το oddee ήρθε και η απόλυσή της.

4. Το μοντέλο που απολύθηκε από δύο δουλειές

smanfba4

Η Sarah Hunter απολύθηκε από τη δουλειά της ως υποδοχή σε εστιατόριο και μπαργούμαν και μάλιστα μέσα στο ίδιο έτος γιατί όπως ισχυρίζεται εργαζόταν παράλληλα στον κλάδο της ψυχαγωγίας ενηλίκων. «Ξέρω πολλά πολύ μορφωμένα άτομα, πολύ ευφυείς γυναίκες, συμπεριλαμβανομένου και εμού, που δουλεύουν στη βιομηχανία του σεξ, επειδή αυτό τους αρέσει και είναι καλές σε αυτό» δήλωσε η γυναίκα από την Πενσυλβάνια και πρόσθεσε «Αλλά αυτό δεν κάνει κάποιον λιγότερο ικανό να κάνει άλλου είδους δουλειά.»

5. Ο άνκορμαν που απολύθηκε από τη μία δουλειά του για μια γυμνή φωτογραφία

smanfba5

Από την απόλυση δεν γλιτώνουν ούτε οι διάσημοι κάποιες φορές. Ο γνωστός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του FOX News Geraldo Rivera, απολύθηκε λόγω της ημίγυμνης φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter στο οποίο είχε πάνω από 50.000 followers γράφοντας «Τα 70 είναι τα νέα 50». Ο Rivera συνεργαζόταν παράλληλα με ένα Πανεπιστήμιο το οποίο ανακάλεσε την συνεργασία όταν η φωτογραφία έγινε viral και την ανακάλυψαν.

6. Ο καθηγητής που απολύθηκε επειδή δημοσίευσε της φωτογραφίες από τον λογαριασμό του σχολείου

smanfba6

Ο 35χρονος σήμερα Matthew Maleski ήταν εργοθεραπευτής σε σχολείο της Νέας Υόρκης. Ο Maleski χρησιμοποίησε μια ημίγυμνη φωτογραφία του όχι μόνο για το δημόσιο προφίλ του στο Facebook, αλλά ένας άλλος δάσκαλος ανακάλυψε ότι απαντούσε σε διαφημίσεις για σεξ χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό Gmail που χρησιμοποιούσαν και αρκετοί άλλοι εκπαιδευτικοί στο σχολείο. Ο Maleski είχε χρησιμοποιήσει το λογαριασμό Gmail για την αποστολή μηνυμάτων σεξουαλικού περιεχομένου σε συνομιλία με αγνώστους σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα και είχε επίσης επισυνάψει μια φωτογραφία του εαυτού του φορώντας μόνο το εσώρουχο του. Η συνέχεια ήταν η απομάκρυνσή του από το σχολείο.

7. Η απόλυση και η επαναπρόσληψη της γυναίκας-μασκότ

smanfba7

Η 40χρονη τότε Tracy Chandler που εργαζόταν ως μασκότ, όπως είπε δεν είχε σκοπό να προκαλέσει ποζάροντας με εσώρουχα δίπλα στο γούνινο κεφάλι της μασκότ. Η ίδια πόζαρε για φιλανθρωπικό σκοπό και όταν η φωτογραφία έγινε γνωστή η ίδια διώχθηκε ανεπίσημα από τη δουλειά της. Ωστόσο όταν η ίδια και άλλοι παραπονέθηκαν ότι παλιότερα άνδρες μασκότ είχαν ποζάρει ημίγυμνοι επίσης για φιλανθρωπικό σκοπό, η ομάδα επανεξέτασε την απόφαση και η Chandler επέστρεψε στη δουλειά της.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook