Επιχείρηση στα Χανιά απέλυσε εργαζόμενη εξαιτίας της συνδικαλιστικής της δράσης

επιχείρηση-στα-χανιά-απέλυσε-εργαζόμ-299775

Την απόλυση εργαζόμενης σε επιχείρηση στα Χανιά εξαιτίας της συνδικαλιστικής της δράσης καταγγέλλει με ανακοίνωση του το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «η συνάδελφος που είναι μέλος του σωματείου μας απολύθηκε γιατί πρωτοστάτησε στο χώρο εργασίας της διεκδικώντας τα αυτονόητα.»

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του Σωματείου αναφέρει:

«Το σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων νομού Χανίων καταγγέλλει και καταδικάζει την απόλυση συναδέλφου απ το κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ λόγω της συνδικαλιστικής της δράσης.

Η συνάδελφος που είναι μέλος του σωματείου μας απολύθηκε γιατί πρωτοστάτησε στο χώρο εργασίας της διεκδικώντας τα αυτονόητα. Θεωρούμε ότι η απόλυση έγινε στα πλαίσια τρομοκρατίας των εργαζομένων ώστε να μην τολμούν να σηκώσουν το ανάστημα τους απέναντι στην εργοδοσία.

Απαιτούμε να ανακληθεί τώρα η απόλυση της εργαζόμενης.

Καλούμε το Eργατικό Kέντρο Χανίων και τα πρωτοβάθμια σωματεία να πάρουν αποφάσεις και να καταδικάσουν την απόλυση της συναδέλφου.

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 01/11/2015  11.00π.μ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12/11/2015 ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. 10.00π.μ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Ν. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook