Επιχείρηση Μ.Α.Λ.Α.Κ.Α.Σ. για την ανακατάληψη της Μυκόνου

επιχείρηση-μ-α-λ-α-κ-α-σ-για-την-ανακατάλ-158942

mykonosΔεκάδες κάτοικοι Κολωνακίου, Εκάλης και Πολιτείας συγκροτούν τάγματα εθελοντών προκειμένου να μεταβούν με τα πρώτα πρωινά λίαρ τζετ και με ναυλωμένες θαλαμηγούς στη Μύκονο προκειμένου να την εκκαθαρίσουν από τις οικογένειες που λυμαίνονται τα σοκάκια της.

Μετά το προσκλητήριο απόγνωσης που σάλπισε εργαζόμενη στη νήσο μέσω δημοφιλούς site απόψεων (θα το βρείτε εδώ), οι οργανώσεις «Οχι πιπίλα στην Ψαρού» και «Οχι δαχτυλιές όχι χνώτα σε βιτρίνες και καθρέφτες» απευθύνουν κάλεσμα σε εθελοντές να πυκνώσουν τις τάξεις τους, προκειμένου να ανακαταληφθεί η Μύκονος από την ελίτ του υψηλού γούστου, της κομψής αισθητικής και της απαράμιλλης μουσικής παιδείας που κάθε βράδυ πετώντας πεντοπάνερα σε ρέκτες των Μουσών αποδεικνύει πως τόσα χρόνια στα κονσερβατουάρ δεν πήγαν χαμένα.

Για συμβολικούς λόγους η επιχείρηση έχει πάρει την κωδική ονομασία «Μύκονος Απόλυτα Λεύτερη Απόλυτα Καθαρή Από Σαβουροοικογένειες», εν συντομία. Μ.Α.Λ.Α.Κ.Α.Σ. «Είμαι συγκλονισμένη μετά απ’ αυτό που διάβασα» μας εξομολογείται νεαρή εθελόντρια που ήδη βρίσκεται στον Πειραιά προκειμένου να αναχωρήσει το πρωί με το πρώτο γιοτ της γραμμής. «Εχω προμηθευτεί ήδη Εβιάν για να καθαρίσουμε το Ματογιάννη από τις ροδιές που έχουν αφήσει τα παιδικά καροτσάκια».

Σύμφωνα με πληροφορίες του theblob.gr θα πραγματοποιηθούν ρίψεις αλεξιπτωτιστών για την ανακατάληψη της Μικρής Βενετίας και της Ψαρούς και για τον λόγο αυτό έχουν σταλεί επείγουσες παραγγελίες στους οίκους DKNY, D&G και Armani για να ράψουν τα κατάλληλα κοκτέιλ αλεξίπτωτα.

Στο μεταξύ έρανο διοργανώνουν ο Σύλλογος Ελπίδα και η λέσχη μπριτζ «Μαρούσι και Άνω», -με φιλανθρωπικά ντεφιλέ μόδιστρων – στα βόρεια προάστια, για να αγοραστούν όλα τα Αυγουστιάτικα εισιτήρια καραβιών και αεροπλάνων για Μύκονο. Στη συνέχεια θα διατίθενται από την ΜΚΟ «Ασπρονήσι» με σήμα τον τρυπιοπελεκάνο, η οποία θα περνάει από σύντομο face control όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν προς το νησί και θα εκδίδει μικρή κομψή αλλά «άτυπη» βίζα.

Ταυτόχρονα, πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν οικολόγους και αριστεριστές να απελευθερώνουν κρυφά κατοίκους των Δυτικών προαστίων, μωρά και μπαόκια στις ακτές του νησιού. Κάτοικοι και κοσμικοί κάνουν λόγο για κατάμαυρα φουσκωτά σκάφη στα ανοιχτά της Ψαρούς λίγο πριν το χάραμα, που προσεγγίζουν καταδρομικά και ξαφνικά απομακρύνονται. Φήμες θέλουν λίγο αργότερα ν ακούγονται ως το Super Paradise, Καρράς, κλάμα μωρού και Megadeath.

«Nα τους πάρουνε σπίτια τους» δήλωσε αγανακτισμένος γνωστός κοσμικός. «Αν τους αρέσουν τόσο πολύ γιατί δεν τους κρατάνε στη δικιά τους βίλα; Να πηδήξει τον δικό τους γκόμενο ο οπαδός του Πάοκ και να έχουν ξοδέψει και μια περιουσία να τον αποτριχώσουν. Ήμαρτον πια!»

Πηγή: theblob.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook