Επιφυλακτικός ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά την συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα

επιφυλακτικός-ο-σταύρος-θεοδωράκης-μ-207672

tsipras_theodorakisΕπιφυλακτικός εμφανίστηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μετά από τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό το απόγευμα της Δευτέρας.

«Θα θέλαμε να δούμε τι πραγματικά θέλει να διαπραγματευθεί με τους Ευρωπαίους. Είμαστε διατεθειμένοι για μια ελληνική επιτροπή διαπραγμάτευσης», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, τονίζοντας τη σημασία της ανάγκης να πάει ενωμένη η Ελλάδα στο εξωτερικό, κάτι που θα διευκόλυνε το μέλλον της χώρας.

«Το αποτέλεσμα είναι ότι υπάρχουν πολλές επιφυλάξεις, αλλά και σημεία συμφωνίας», τόνισε ο κ. Θεοδωράκης, υπογραμμίζοντας την κρισιμότητα της στιγμής και την αναγκαιότητα να δοθεί μεγαλύτερη σημασία στα σημεία συμφωνίας και τη λήψη αποφάσεων.

O επικεφαλής του Ποταμιού δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την κίνηση του Αντώνη Σαμαρά, σχετικά με την παράδοση στον Αλέξη Τσίπρα. «Εκπλησσομαι, δεν αρμόζει σε αστικό κόμμα να εγκαταλείπει έτσι το Μαξίμου», είπε ο κ. Θεοδωράκης, ενώ ήταν για μία ακόμη φορά κάθετος στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Ελληνες. «Η συμμετοχή ανθρώπων με λαϊκίστικες και ακροδεξιές απόψεις δεν μας βρίσκει σύμφωνους και για αυτό δεν συμμετέχουμε στην κυβέρνηση», τόνισε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook