Επιτυχίες Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων στο Κύπελλο Κρήτης

επιτυχίες-ιστιοπλοϊκού-ομίλου-χανίω-311304

Με επιτυχίες συνοδεύτηκε η  παρουσία του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων στο διασυλλογικό ιστιοπλοϊκό αγώνα «Κύπελλο Κρήτης 2015”.

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου Κρήτης (ΙΟΗ) σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Ο Ι.Ο.Χ. πήρε μέρος με 2 αθλητές στην κατηγορία των Laser 4.7.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, με τις καιρικές συνθήκες να είναι ιδανικές και τις δύο ημέρες, επιτρέποντας την πραγματοποίηση μεγάλου αριθμού ιστιοδρομιών. Συνολικά, συμμετείχαν περίπου 40 αθλητές απ’ όλους τους Ομίλους της Κρήτης λαμβάνοντας μέρος σε τέσσερις κατηγορίες σκαφών (Optimist, Laser 4.7, LaserRDL)

Να σημειωθεί ότι μετά την ολοκλήρωση των ιστιοδρομιών και την απονομή των επάθλων, όλοι οι συμμετέχοντες διασκέδασαν και χαλάρωσαν σε ένα γιορτινό μπάρμπεκιου που προσέφεραν οι διοργανωτές, ενώ οι πρώτοι από κάθε κατηγορία πήραν δώρο ένα πανί από την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Τα αποτελέσματα για τα παιδιά του ομίλου διαμορφώθηκαν ως εξής: Αλευράκης Δημητρης 2ος στην γενική κατάταξη, Νίλσεν Ναταλία 3η στην γενική κατάταξη και 1η στα κορίτσια.

Επόμενος στόχος της ομάδας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία για το Περιφερειακό πρωτάθλημα και η εξασφάλιση της συμμετοχής τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Συνοδός της αποστολής ήταν ο Θανάσης Γκιόκας!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook