Επιτέθηκε σε γυναίκα με μαχαίρι νομίζοντας ότι… είναι η πρώην του | Video

επιτέθηκε-σε-γυναίκα-με-μαχαίρι-νομίζ-420125

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον Δεκέμβριο του 2015 τη συγκλονιστική στιγμή που ένας νεαρός άνδρας σέρνει μια τρομοκρατημένη μητέρα κατά μήκος ενός δρόμου και την απειλεί με μαχαίρι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Kyle Williams, όπως είναι το όνομά του, φαίνεται στο βίντεο από μια κάμερα ασφαλείας να αρπάζει τη γυναίκα από τα μαλλιά και να την πετάει στο έδαφος σέρνοντάς την, όπως αποκαλύπτει η βρετανική Daily Mail. Η ίδια τον παρακαλεί να την αφήσει.

Η γυναίκα της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό ήταν στο δρόμο της για τη δουλειά. Όταν της επιτέθηκε ο 25χρονος του είπε ότι έχει έναν γιο πέντε ετών και του έδωσε την τσάντα της. Εκείνος επανειλημμένως την απειλούσε λέγοντάς της ότι είχε μαχαίρι και ότι «αν δεν έκλεινε το στόμα της, θα τη μαχαίρωνε».

Σύμφωνα με την αστυνομία, όμως, η στάση του άνδρα άλλαξε ξαφνικά, έγινε πολύ απολογητικός και ισχυρίστηκε ότι λανθασμένα πίστευε ότι η γυναίκα ήταν πρώην σύντροφός του. Κάθισε μάλιστα δίπλα στη γυναίκα και κάπνισε ένα τσιγάρο ενώ έφυγε από το σημείο όταν ξαφνιάστηκε από τις σειρήνες του διερχόμενου όχηματος έκτακτης ανάγκης. Ένα αποτσίγαρο βρέθηκε στην περιοχή με το DNA του και ο ίδιος συνελήφθη αργότερα.

Ο ίδιος επανέλαβε και μετά τη σύλληψή του ότι λανθασμένα πίστευε πως η γυναίκα ήταν σύντροφός του παρ’ ότι πήρε την τσάντα που εκείνη του έδωσε φοβούμενη τα χειρότερα. Πρόσφατα, το δικαστήριο του επέβαλε πάντως ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και οκτώ μηνών για αρπαγή και ληστεία, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook