Επιστροφή στα μπλουζ για τους Rolling Stones με το νέο τους άλμπουμ

επιστροφή-στα-μπλουζ-για-τους-rolling-stones-με-το-438230

Το συγκρότημα Rolling Stones ανακοίνωσε σήμερα ότι το νέο άλμπουμ του, το πρώτο που ηχογραφεί σε στούντιο μετά από 11 χρόνια, θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου και θα περιλαμβάνει διασκευές μπλουζ τραγουδιών, σε συνεργασία με τον Έρικ Κλάπτον.

Με το άλμπουμ αυτό, που θα τιτλοφορείται Blues & Lonesome, οι Rolling Stones «επιστρέφουν στις ρίζες τους και στο πάθος τους για την μπλουζ που ήταν πάντα στην καρδιά τους», γράφει το συγκρότημα στον επίσημο ιστότοπό του, κάτω από την εικόνα του εξωφύλλου του νέου δίσκου: το πασίγνωστο «έμβλημά» τους, δυο χείλια με τη γλώσσα βγαλμένη έξω.

Ο δίσκος είναι παραγωγής της Polydor Records και θα περιλαμβάνει διασκευές τραγουδιών των Τζίμι Ριντ, Γουίλι Ντίξον, Έντι Τέιλορ και άλλων.

Ο Κλάπτον, που είναι «παλιόφιλος» των Stones, συμμετείχε στην ηχογράφηση δύο τραγουδιών ενώ βρισκόταν σε ένα γειτονικό στούντιο για να ηχογραφήσει το δικό του άλμπουμ. Η ηχογράφηση αυτή έγινε «μέσα σε τρεις ημέρες, τον περασμένο Δεκέμβριο, στα στούντιο British Grove» του Λονδίνου, στην περιοχή δηλαδή απ’ όπου ξεκίνησε το συγκρότημα, παίζοντας σε παμπ και μικρές ντισκοτέκ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook