Επιστρέφει στο «μαντρί» ο Καρατζαφέρης και τα»χώνει» στον Τσίπρα

επιστρέφει-στο-μαντρί-ο-καρατζαφέρ-163055

karatzaferis_voridisΟ Γιώργος Καρατζαφέρης ανταποκρίθηκε στο προσκλητήριο επιστροφής στη ΝΔ που του απηύθυνε ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης. Όπως ανέφερε ο ιδιος ο πρόεδορς του ΛΑΟΣ, Ακούω τις δηλώσεις Βορίδη, θα κάνω ο,τι περνά από το χέρι μου προκειμένου ο κ. Τσίπρας να μην έρθει στην εξουσία”.

 

Ο Μάκης Βορίδης, μιλώντας στο Mega, απηύθυνε προσκλητήριο προς τον Καρατζαφέρη λέγοντας: «Σε αυτή την κατεύθυνση όπου ανοίγει μια ευρύτατη συζήτηση για τον τρόπο που θα πορευτεί ο τόπος από εδώ και πέρα, είναι προφανές ότι αναιρούνται όλα αυτά που έχουν χωρίσει ανθρώπους που κανονικά ανήκουν στο ίδιο ιδεολογικοπολιτικό στρατόπεδο. Αυτή η διάκριση μνημόνιο – αντιμνημόνιο που στοίχειωσε τον δημόσιο λόγο μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ξεθωριάζει, ατονεί. Όσο περνάει ο καιρός χάνεται. Και ξαναβρίσκει κανένας τα σημεία της σύγκλισής του», σημείωσε ο υπουργός Υγείας.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «σε μια πραγματική βάση όπου ανοίγει αυτή η συζήτηση και ξαναβρίσκουμε τα ιδεολογικά μας μετερίζια τα κανονικά, νομίζω ότι εδώ υπάρχει το περιθώριο, άνθρωποι που διαφωνήσανε να ξανασυνταχθούν και να συναντηθούν».

Συγκεκριμένα για την περίπτωση συνεργασίας με τον Γιώργο Καρατζαφέρη υπογράμμισε ότι «σε επίπεδο προσώπων και εννοώ πολιτικά είναι προφανές ότι οι επιλογές θα γίνουν από τον πρόεδρο του κόμματος γιατί αυτός είναι που θα χειριστεί τα επιμέρους πολιτικά ζητήματα».

«Αλλά εγώ θα σας έλεγα σε μια γενική αρχή, φαντάζομαι ότι δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς κανέναν σε αυτή την κατεύθυνση από τη στιγμή όμως που συμφωνούμε σε αυτά τα συγκεκριμένα. Και επειδή μου θέσατε και προσωπικά ερωτήματα εγώ διατηρώ μια προσωπική σχέση με τον Γ. Καρατζαφέρη με την έννοια ότι έχει βαφτίσει τον γιο μου. Υπάρχουν στιγμές που η πολιτική δυσκολεύει τις σχέσεις» είπε με νόημα ο Μάκης Βορίδης.

Ο Γ. Καρατζαφέρης, σύμφωνα με το Mega, εμφανίστηκε θετικός στο προσκλητήριο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ακούω τις δηλώσεις Βορίδη, θα κάνω ο,τι περνά από το χέρι μου προκειμένου ο κ. Τσίπρας να μην έρθει στην εξουσία». Ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε επίσης ότι θεωρεί αυτό το ενδεχόμενο «καταστροφικό για τη χώρα».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook