Επιστρέφει στην τηλεόραση η Έλενα Ακρίτα;

επιστρέφει-στην-τηλεόραση-η-έλενα-ακρ-200353

boutos kuritsisΣύμφωνα με την Real η Έλενα Ακρίτα, η οποία έχει βάλει την υπογραφή της σε πολύ μεγάλες επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει με μια νέα συνεργασία αυτή τη φορά στο Ant1.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Πέτρος Μπούτος,  διευθύνων σύµβουλος της ANTS ( που ανήκει στον όμιλο Ant1) Productions, συζητά με την Έλενα Ακρίτα για μια ενδεχόμενη συνεργασία όσον αφορά τη νέα καθημερινή σειρά που ετοιμάζει το κανάλι. Μάλιστα λέγετε πως πρόκειται για σειρά υψηλά στάνταρ παραγωγής, ενώ θα γυριστεί µε προοπτική εξαγωγής σε τηλεοπτικές αγορές εκτός Ελλάδας.

Να αναφέρουμε πως οι συζητήσεις για την ενδεχόμενη συνεργασία έχουν αρχίσει εδώ και καιρό, ωστόσο τώρα μάλλον είναι πιο κοντά στο να έρθουν σε συμφωνία.

Η Έλενα Ακρίτα είχε απομακρυνθεί από την τηλεόραση σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή με την κρίση να έχει γονατίσει τις ελληνικές παραγωγές, τις τούρκικες σειρές να κυριαρχούν και την ίδια να εκφράζει φόβους για πιθανή εξαφάνιση της ελληνικής μυθοπλασίας.

Τα τελευταία δυο χρόνια ωστόσο το τοπίο δείχνει και πάλι αλλάζει, αφού τα κανάλια βάζουν και πάλι στο πρόγραμμα τους τις ελληνικές σειρές και μάλιστα με επιτυχία, ενώ η επιστροφή της κυρίας Ακρίτα δίνει ελπίδες για επιστροφή των Ελλήνων σεναριογράφων αλλά και των πρωτότυπων σεναρίων στην ελληνκή τηλεόραση.

Επίσης εάν τελικά υπάρξει συμφωνία ο Ant1 θα έχει πετύχει μια σημαντική μεταγραφή, καθώς το κανάλι ερχόταν πάντα δεύτερο απέναντι στις σειρές του συγγραφικού διδύμου Ακρίτα – Κυρίτσης.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook