Επισκέπτονται τον Άγιο Νικόλαο τα τελευταία 40 χρόνια!

επισκέπτονται-τον-άγιο-νικόλαο-τα-τελ-553623

Η προσφορά εμπειριών υψηλής ποιότητας, η διατήρηση της Κρητικής φιλοξενίας αλλά και οι ίδιοι οι άνθρωποι -επιχειρηματίες και πολίτες – αποτελούν όπως φαίνεται ασφαλές κριτήριο επιλογής για τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες, όπως καταγράφεται στο Μητρώο Επισκεπτών.

«Πάντα η ερώτηση που θέτω στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες της περιοχής που επιλέγουν για σειρά ετών τον Άγιο Νικόλαο ώς τουριστικό προορισμό, είναι η εξής : ποιό είναι το στοιχείο εκείνο που τους ωθεί ώστε να επισκέπτονται ξανά και ξανά την πόλη. Τις περισσότερες φορές λαμβάνω την ίδια απάντηση οι άνθρωποι και η φιλοξενία» !

Τα παράπανω δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την βράβευση ενός ακόμα ζευγαριού επαναλαμβανόμενων επισκεπτών από την Σκωτία των κ.κ : Alister & Fiona Blyth , που επιλέγουν εδώ και σαράντα χρόνια την περιοχή για τις καλοκαιρινές τους διακοπές !

Η προσφορά εμπειριών υψηλής ποιότητας, η διατήρηση της Κρητικής φιλοξενίας αλλά και οι ίδιοι οι άνθρωποι -επιχειρηματίες και πολίτες – αποτελούν όπως φαίνεται ασφαλές κριτήριο επιλογής για τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες, όπως καταγράφεται στο Μητρώο Επισκεπτών που διατηρεί ο Δήμος.

Εξ άλλου όπως υποστήριξε και ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, όσο κι αν η περιοχή έχει επηρεαστεί από την τουριστική λαίλαπα των τελευταίων 40 χρόνων, η ανθρωπιά, η γενναιοδωρία και η φιλοξενία αποτελούν τα στοιχεία εκείνα που αναδεικνύουν τον τόπο ώς ιδανικό προορισμό για τους πολίτες του κόσμου.

Πηγή: cretalive.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook