Επικοινωνία Βάμβουκα με τον Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου | Ο Δήμος Χανίων είναι σε ετοιμότητα για οποιαδήποτε βοήθεια ζητηθεί

επικοινωνία-βάμβουκα-με-τον-δήμαρχο-ρ-718200

Ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας εκφράζει την οδύνη του για την ανείπωτη τραγωδία που βιώνουν οι κάτοικοι στη Ραφήνα (Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου) και στο Μάτι Αττικής (Νέα Μάκρη-Δήμος Μαραθώνα), εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών που ξέσπασαν την Δευτέρα (23/7).

Ο Δήμαρχος Χανίων, συγκλονισμένος από τις δραματικές εξελίξεις στην Αττική, επικοινώνησε το πρωί, με τον Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βαγγέλη Μπουρνούς, στον οποίο εξέφρασε τη συμπαράσταση του Δήμου Χανίων και της τοπικής κοινωνίας για την τεράστια περιπέτεια που περνούν οι κάτοικοι της περιοχής.

Μάλιστα, ο κ.Βάμβουκας ζήτησε από το Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου κ. Μπουγιούς να ενημερωθεί για τις ανάγκες που προκύπτουν στην περιοχή και στους κατοίκους της και τόνισε ότι ο Δήμος Χανίων είναι σε ετοιμότητα για οποιαδήποτε ανάγκη χρειαστεί.

Ο Δήμος Χανίων βρίσκεται σε αναμονή για το είδος της βοήθειας που, πιθανόν, να απαιτηθεί για τις πληγείσες, από τη φονική πυρκαγιά, περιοχές της Αττικής.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook