Επιδημία… τροχαίων στο βροχερό Ηράκλειο

επιδημία-τροχαίων-στο-βροχερό-ηράκλ-123530
ekav troxaioΔύο τροχαία σημειώθηκαν απόψε στο Ηράκλειο με διαφορά  ελάχιστων λεπτών χωρίς όμως ευτυχώς σοβαρούς τραυματισμούς . Φωτιά έχουν πάρει τα τηλέφωνα  στο ΕΚΑΒ με τα 7 ασθενοφόρα που διαθέτει το τοπικό παράρτημα να μην έχουν σταματήσει λεπτό .
 
 Εξαιτίας των άσχημων καιρικών φαινομένων σε πλήρη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός για την αντιμετώπιση περιστατικών.
 
Το πρώτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα  γύρω στις 7 στο κέντρο του Ηρακλείου. Ένας πεζός παρασύρθηκε από διερχόμενο μηχανάκι  στο ύψος του Αρχαιολογικού Μουσείου .
   
Στο σημείο έσπευσαν ΕΚΑΒ και τροχαία για την αντιμετώπιση του περιστατικού και την παροχή πρώτων βοηθειών στους δύο άνδρες που είχαν πέσει στο οδόστρωμα. Μάλιστα ο ένας εκ των δύο χρειάστηκε να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο.
Λίγα λεπτά αργότερα ένα ακόμη τροχαίο σημειωνόταν, αυτήν την φορά στο ύψος της Παραλιακής λεωφόρου στο ύψος του Παγκρήτιου Σταδίου.Πρωταγωνιστές του ατυχήματος ήταν ένα ιχ  με ένα μηχανάκι που συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Και εκεί έσπευσαν αστυνομία και ΕΚΑΒ  με το τελευταίο να παραλαμβάνει έναν ελαφρά τραυματία μεταφέροντας τον στο εφημερεύον νοσοκομείο.
Τόσο οδηγοί και πεζοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με δεδομένο ότι οι καιρικές συνθήκες δυσκολεύουν τις μετακινήσεις καθιστώντας τις σε πολλά σημεία επικίνδυνες λόγω και της ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Πηγή: neakriti.gr | Φώτο Αρχείου

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook