Επιδειξίας με αδυναμία στις… φαρμακοποιούς | Δείτε τι τους λέει για να τον πλησιάσουν

επιδειξίας-με-αδυναμία-στις-φαρμακο-193644

epideixiasΦόβος και τρόμος για τις γυναίκες φαρμακοποιούς και τις γυναίκες που εργάζονται ως υπάλληλοι στα φαρμακεία των Ιωαννίνων, έχει γίνει ένας άγνωστος άνδρας ηλικίας περίπου 35 χρόνων που σκαρφίζεται διάφορους τρόπους για να εκθέτει σε κοινή θέα τα γεννητικά του όργανα!

Σύμφωνα με καταγγελίες που έχει δεχτεί από αρκετά μέλη του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ιωαννίνων, ο επιδειξίας επισκέπτεται φαρμακεία που γνωρίζει ότι ανήκουν σε γυναίκες ή υπάρχει γυναίκα υπάλληλος και ότι την ώρα που τα επισκέπτεται είναι μόνες. Ζητά ευγενικά τη βοήθειά τους και προφασίζεται ότι έχει πρηστεί το πόδι του. Μόλις εκείνες πλησιάζουν, κατεβάζει το παντελόνι του επιδεικνύοντας το μόριό του και στη συνέχεια τρέπεται σε φυγή!

Ως τώρα, δεν έχει γίνει καταγγελία στην τοπική Αστυνομία, που όμως έχει ενημερωθεί προφορικά από τέσσερις γυναίκες φαρμακοποιούς και τον σύλλογό τους για τις αρρωστημένες «επισκέψεις» του άγνωστου επιδειξία. Οι αστυνομικοί περιπολούν διακριτικά έξω από φαρμακεία όπου εργάζονται γυναίκες και προσπαθεί να εντοπίσει το δράστη.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook