Επίσκεψη Τάσου Βάμβουκα σε ΚΑΠΗ και Δημοτική Αγορά

επίσκεψη-τάσου-βάμβουκα-σε-καπη-και-δη-145671

vamvoukas agoraΤα ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου και Βαμβακόπουλου επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του. Ο κ. Βάμβουκας υπογράμμισε την ανάγκη ενίσχυσης του προσωπικού των ΚΑΠΗ και δεσμεύθηκε για τη διεκδίκηση των απαιτούμενων προσλήψεων. Ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε τις θέσεις του συνδυασμού για την αναδιοργάνωση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου και την υπαγωγή τους σε ενιαία διοικητική ομπρέλα με στόχο την αποτελεσματικότερη λειτουργία τους.

Στη συνέχεια ο κ. Βάμβουκας επισκέφθηκε τη Δημοτική Αγορά, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου καταστηματαρχών Γιώργο Τραχαλάκη και μέλη του Δ.Σ. Ο κ. Βάμβουκας επισήμανε στην αναγκαιότητα άμεσων και εκτεταμένων παρεμβάσεων στην κτηριακή υποδομή, τόσο στη στέγη όσο και στην αντικατάσταση της ασφαλτόστρωσης στο δάπεδο και έθεσε ως προτεραιότητα της επόμενης δημοτικής αρχής την εξεύρεση των αναγκαίων κονδυλίων. Ιδιαίτερη αναφορά, τέλος, έκανε ο κ. Βάμβουκας στην υποχρέωση αναθεώρησης του απαρχαιωμένου οργανισμού λειτουργίας της Αγοράς, ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες καταναλωτών και εμπόρων.

Τέλος, ο κ. Βάμβουκας συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνό, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για ζητήματα κοινωνικής πολιτικής.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας θα ψηφίσει την Κυριακή στις 11 π.μ. στο 277ο εκλογικό τμήμα του Αγίου Ιωάννη (15ο Δημοτικό Σχολείο, οδ. Μακεδονομάχων 25).

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook