Επίσκεψη στα γήπεδα τένις της Αντισφαίρισης από το 6ο νηπιαγωγείο Νέας Χώρας

επίσκεψη-στα-γήπεδα-τένις-της-αντισφα-342481

Την επίσκεψη των παιδιών του 6ου νηπιαγωγείου Νέας Χώρας δέχτηκε την Τετάρτη το πρωί ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων. Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στα γήπεδα τένις και με τη βοήθεια των προπονητριών Πωλίνας Γρηγοράκη και Μαρίας Ριτζάκη είχαν την ευκαιρία να κάνουν μία πρώτη “γνωριμία” με το άθλημα του τένις, να παίξουν και γενικώς να διασκεδάσουν.

Η επίσκεψη των παιδιών στις εγκαταστάσεις του ΟΑΧ ήταν στο πλαίσιο του θέματος που υπάρχει τη φετινή περίοδο στο νηπιαγωγείο και αφορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη νηπιαγωγό, κα Αλεξία Μαυράκη: «Φέτος έχουμε ως θέμα στο νηπιαγωγείο μας τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι έτσι είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε τις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων προκειμένου τα παιδιά να γνωρίσουν το άθλημα του τένις. Αυτό που έχει σημασία, είναι να δίνονται στα παιδιά τα ερεθίσματα από την προσχολική ηλικία. Τα παιδιά κατενθουσιάστηκαν. Έμαθαν πολλά πράγματα και είναι ευκαιρία γι’ αυτά να γνωρίσουν ένα άθλημα που είναι τόσο όμορφο όσο το τένις. Στο μέλλον σκοπεύουμε να επισκεφτούμε κι άλλους χώρους στα Χανιά».

Η Πωλίνα Γρηγοράκη εκ μέρους του Ομίλου και περιγράφοντας την εμπειρία που έζησε με τα παιδιά ανέφερε: «Κάναμε στα παιδιά μία παρουσίαση για το πώς πραγματοποιείται το μίνι τένις. Τα παιδάκια έκαναν πάρα πολλές ασκήσεις για να εξοικειωθούν με τη ρακέτα και την μπάλα, έτρεξαν και διασκέδασαν. Είδαν πώς παίζεται το άθλημα και αν ενδιαφερθούν στο μέλλον θα μπορούσαν να ασχοληθούν με το τένις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook